Mehlikan1 Kızlar merhaba bebeğini bebek spasına götürüp havuza sokup memnun kalan varmı birde gelişim olarak etkileri varmı
Tweety Mehlikan1 goturdum 40 gunlukken cok sevdi nerdeyse suda uyuyacakti :)) duzenli gotururseniz eger hem beyinsel hem fiziksel bircoknyarari var
ozgeeren1 Mehlikan1 merhaba ben bluuhbaby spaya götürdüm. O zaman 3 aylıkti ve gazi coktu çok güzel masaj yaptılar ve öğrettiler. Üstelik benimki havuzu çok sevmişti çıkmak istemedi. Devamlı götürmek gerekiyor kas ve iskelet sistemi için öneriyorlar. Ve de esin çocuğun ve kendin için çok güzel bir aktivite oluyor 😊
Esmaky Mehlikan1 ben gittim harbiye askeri muzesinn karsisnda ucak bileti satan yer var adini unttm onn ynndaki bina ama cokta bisy fark etmedi yani ck skur gelisimi iyi tabi ama 10 dk havzda duruyor 10 dk da masj sozde tabi oyle ypiyolr ama hc 10 dk gbi degl yabi 150 tl fiyt
Martannesi03 ma9419 yaaa çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim 😍 2 kere götürdüm Şişli de dolping bebek spa. Kızlar da çok tatlı oğlumu çok sevdiler 😊 onu orda öyle mutlu görünce benm için kıpır kıpır oldu valla çnk bnm oğlum aşırı aşırı hareketli 😁 bütün enerjiyi atıyo üstüne bide masaj sonra yemek sonra mışıl mışıl uyku 😊 tavsiyemdir 150 TL seansı
Small_lion @Mehlikan1 cnm eşimle heves edip götürmüştük saglik için ne faydası var bilmiyorum ama keyif almıştı sonrasında bir de masaj güzeldi
Melek24 ozgeeren1 aralik icin konustum bende goturcem oraya canim bebege onlarmi yapiyor masaji bide baska neler yaptilar bana paket ce icerik bilgisi attilar ama orda yazan seyleri yapyorlarmi
DoaCnr Been 29 ekimde goturdum floryaya cok memnun kaldim ve paket aldim:) bebegimde cok memnun kaldi 5 ay 10 gunluk suan 9. Aya kdr goturebiliyoruz . Sonra bi guzel masajda yaptilar bnce guzel aktivite kaslari icin kolik gaz kabizligida iyi gekiyormus.
Saripapatyaannesi34 DoaCnr ben de floryaya yakinim goturmek istiyorum ismi nedir acaba ve seansi ne kadar
Rzgr Mehlikan1 bende goturdum oglumu. Cok keyif aldi yarim saat durdu havuzda. Sonrada masaj yaptilar. Bana da el. Masaji yapmislardi. Cok keyifliydi cok eglendi oglum.
S_D Mehlikan1 ma9419 https://instagram.com/bluuhbabyspa?igshid=iotpfajfid8k Istanbul florya da ki şubesine gittik biz çok güzel çalışanlar da çok kibar ilgili güler yüzlü. oğlum 3 aylık falandı. Cok sevdi ama başka bir arkadaşım götürdü. Bebeği hic durmamıs ağlamış sürekli. Bebeğe bağlı yani 🙄
Defne10 Biz de pazar gunune randevu aldik gittikten sonra yazarim yine burdan😊Silivri thebossbabyspa 🤗100tl fiyati