NrYlmzTsr Gamzeren13 ben 😊 Esimin arkadasinin esi isleten, oglum 11aylikti gittigimiz de buyuk olunca simit daraltti onu, ama yer ve mekan olarak cok guzel, tavsiye ederim.
Bebegimucizem Ilda çok güzel temiz bi yer canım psikobabyspa_ instagram adresleri bi bak istersen 125 dedim ama kanka indirimiyle 125 yoksa tek kişi gitsek 150₺ydi
Xwoman Mehlikan1 biz ikizlerimizi götürdük cok cok eglendiler memnun kaldik baya hatta tekrar goturmeyi planlıyoruz. Doktora sormuştum goturbilirmiyiz diye iyi olur demisti
Mrve-Mom Mehlikan1 ankarada götürdük çok eğlendi çok mutlu oldu. Durumu müsait olanların gitmesini tavsiye ederim.
Sasah1441 Mrve-Mom siz nereye götürdünüz Çay yolunda bi yer söylemiş burda bayan biri hemen baktım görüştüm gayet güzel bi yer orayı düşünüyorum ama
sahikakocarslanli Mehlikan1 2 defa goturdum tekrar goturcem nasipse havuzu çok sevdi oğlum 2 ve 3 aylıkken goturdum masaj da yapıyolar izmirde double baby spa 100 tl idi
zeynepzeze Mrve-Mom Merhaba fiyatı neydi? Bir yere sordum 170 Tl dedi. Ankara her şeyde olduğu gibi bunda da pahalı 😏 Çoğu 100 Tl ye gidiyormuş
C-mom Myagz ara ara kampanya yapıyor o zaman 80tlye götürdüm. Normalde 120 tl. Düzenli gittiğimiz için biz abone olmuştuk o zamanda seans başı 75e gelmiltiu. Yarım saat yüzme sonra 15 dk masaj :)
Devushka Mehlikan1 ben bi kere floryada götürdüm aslında çok memnun kaldım sonra bnm üst katta kullanmadığımız bi banyomuz var küvetli boyunluk aldım kızıma yazın hafta en az bi kere yarım saat koydum içine yabi evdede imkanlar varsa yapılabilir bence ve çok faydasını gördük 4 ayı dolmadan dönmeye başlamıştı şimdi 6 aylık emeklemeye çalışıyor bence kas gelişimine faydalı
zeynepzeze Mrve-Mom Aa çok iyi benim sorduğum çayyoluydu belki ondan pahalıdır. Çok teşekkür ederim ☺️
Bisaniye Mehlikan1 Ankara’da gittik 4 seans. Ben faydasını gördüm uykularının düzene girmesinde çok etkili oldu. Banyo yaparken biraz huysuzluk yaptığı oluyordu onu atlattı şimdi severek giriyor banyoya. Su kaslarının güçlenmesinde faydalı. Gazlı bebeklerde de rahatlama sebebi ☺️