Busrozkan esractl Kışın da böyledir siz endişe etmeyin, soğuk görürseniz de incecik bir müslin örtü örtün ayaklarına tamamdır :)
esractl iremnaz88 Allah yardımcınız olsun canım o psikolojiyi atlatmak çok zor Allahım kimseye yaşatmasın 😞
RiverSong Çorapsız uyuyor 1 ay oldu sanırım, 3 aylık şuan; kendimden pay biçiyorum bem asla rahat olamam 😅 zaten torba tulum giyiyor uyurkrm, çorabs gerek yok. Soğuktansa sıcaktan korkarım evde uyurken
midekoruyucu egeninanns 32 yaşındayım hala çorapla yatıyorum 😂 demekki benim annem beni çorapsız yatırmamış 😂😂😂 eşim bana amele diyor. Kızımı da kendime benzetiyorum. Ben üşüyorum ya hani diyorum o da üşüyordur 🫣
egeninanns midekoruyucu 😂çorabı evde bile giyemem . Eşim de öyleydi şimdi asla yatamaz . Onu da alıştırdım . Zaten sağlık açısından da iyi değil hiç çorapla uyumak
midekoruyucu egeninanns evet evet bunu bilip gene yatamamak ayrı bişey gerçekten zor 🥲 hani deniyorum valla yatağa çorapsız giriyorum. Uyuyamıyorum bi türlü sanki donuyorum. Çorapları giyince oh mis içim ısınıyo 😂😂😂
ElifDefne3535 esractl uyuyun mantar olur Allah korusun zaten uyurken sıcak oluyor ben 2 aylıktı çorapsız uyutmaya başladım
3goktgmom esractl benimkide 3 aylık hiç çıkarmadim daha iyi bı ısınsın havalar öbür aylarda cikarrm ayaktan üşütür gaz olur serin evin içi bide üstünü açıyor
Yeniannee_ esractl ben ilk zamanlar üşür diye düşünüyordum ama gayet rahatlıyorlar kendimden pay biçiyorum çorapla uyuyamam onlarda aynı şekilde bence. Arada bi üşümüş mü diye de bakmıyorum ama 😅
Mommyhann 19 aylık oğlum 3. Ayından itibaren hep cıkarırım oda rahat edemez zaten çorapsız daha iyi rahat ediyor