Shewolff Kızlar kanat perdelerim var nasıl yıkamam gerekiyor,ütü gerekli mi siz nasıl yapıyorsunuz 🥹😭
Kitapkokusu Shewolff Benimkiler de hemen hemen aynı ölçüde ve keten ben direkt 40’da yıkayıp asıyorum ütü istemiyor. Sizinkini kumaşı nedir?
Omeraslan Shewolff Yıkayıp hemen asın 30 derece 30 dakika da yıkıyorum. Kirli gelirse gözüme 40 derece 1 saat
luppoyanak Shewolff katlamayın sakınnn ben yaptım o hatayı ütüle ütüle zor açılıyor taşınacağınız zaman direk götürüp yikayıp asın temizliğinizi yapana kadar da yatak üstünde bi yerde yatsınlar
Shewolff Kitapkokusu evet evet keten tarzında pek anlamıyorum açıkçası ama şey ben taşınacağım yıkayıp öyle kaldırmayı planlıyorum kırışık olur mu acaba 🥹emin olamıyorum
Shewolff ilyestaa çok teşekkür ederim acaba yıkandıktan sonra kutulama yapsam kırışık olur mu taşınacağım yıkayıp öyle kaldırmayı düşündüm 🤸
Gny18 Shewolff ütüleyip katlasanız bile çizgi şeklinde kat izi olacaktır illa ki. Taşınacağınız evde yıkayıp ütüleyip öyle assanız.
Shewolff Kitapkokusu ıslak ıslak sanki çok kırışır gibime geldi en iyisi o şekilde götürüp yıkayıp direkt asmak
luppoyanak Shewolff yapılır canım ben tüle bile yapıyorum düşük ayarda hiçbişiy olmaz ütüye alıştırmazsan ütü de istemiyor