Glsh54 Bende katildim bu kervanaaa,😁🤪 bugun geldi bakalim boool bol süt olsun, yaninda da suyu cok tukettik mi olur mu dersiniz kizceler
Deletedmom_112 Glsh54 31 haftalık hamileyim 4 kutu alıp stokladım İnşallah bende de işe yarar, kızım da pek sütüm yoktu, kızıma bugün mama alırken gördüğüm son zamlardan sonra umudum Ziya dede 😂
Elif1150Ecem Bssraa2 aktarlarda satılıyor bide Trendyol da 😊😉,burda bir annemiz yazmıştı,bende kızkardeşime aldık çok memnun,tavsiye eden arkadaşa coooooook teşekkürler 🤗 burdan ismini unuttum …
Glsh54 Pinardgn-22 anne sutunu artirdigini yabi destekledigini soyluyor icerigi rezene anason gibi seyler var kup seker gibi kare kare bi sicak su fincana atiyorsun karistirip iciyorsun günde 2 defa.. bol sutler olsun, bakalim bugun basladim ben gorucez neticeyi 2 karecik benim sutu nasil cogaltacak🙈😁 tabi yaninda bol su da icmek sart
bal_cocuk Glsh54 canım zaten bol su içince sütün oluyor. Dogumdan sonra yemeyi içmeyi aksattım ama su içmeyi hiç aksatmadım yine de sütüm oldu ben kesinlikle suya baglıyorum
Glsh54 Aras-21 1 fincan sicak suya ziya dede kuplerinden 2 tane atiyorsun,bu kadar.. sicacik iciyorsun valla ben pek sıcak içemiyorum oglusum saolsun sogutturiyor her seferinde🙈😁
Glsh54 Pinardgn-22 ziya dede milk tea diye geçiyor, aktarlarda satiliyor, 2 3 gün kullanimda sütü artırdığı söyleniyor, bi ümit bende aldim, icmesi guzel ya kötü degil tadi kötü olsa severek icmezdim 🙈
Glsh54 Deletedmom_112 benimde ilk oglumda yoktu ama ziya dede ise yariyor sanki ikincisini emzirebiliyorum ayrica solgar da al o da isini görecek bana inan, dogumdan sonra basla, 10 gunun sonunda sutunde artis olacak emzirme danismani oyle denisti dedigi gibi de oldu 10 gun duzenli kullanimda sütüm gelmişti
Glsh54 Aras-21 ben bardağa sicak su koyup gonderdikleri hediyeyi icine salip yaptim yirtmadim direkt o sekilde sicak su dolu bardga saldim, ve zaten rengi degismeye basladi hatta icinde su kalmasin diye elimle sıktım bile😁🙈
Glsh54 Aras-21 hatta trendyoldan da arastirdim kimisi artiriyo kimisi aman aman bisi beklemeyin dior, sonucta sut psikolojik arz talep meselesi beben emiyorsa süt oluyo emmiyorsa sagarak bi zmana kadar iste ne bileyim
Elif1150Ecem Aras-21 aktardan alınınca orda nasıl kullanıp kaç kez içilecek size söylüyorlar 🙋🤗 satıcı