Asdf-11 Nasıl gidiyor gelişimi nasıl kaç numara bez kullanıyorsunuz kiloları nasıl biraz muhabbet edelim mi ☺️
Emine_elis Asdf-11 2 ay değiliz de 1 ay 2 günlük 😂🥰 bugn kontrolmz vardı 3900 kilo aşı da olduk bugn huysuz biraz 🥰🙂 ateş düşürücü fln verdim uyudu bu fırsat diyip evi temzlp yemek yapcm 😂🙂
minegny Asdf-11 2 ay 12 günlüğüz cumartesi randevumuz vardı 5.720 olmuş kilomuz 2 numara kullanıyoruz ama bitmesini bekliyorum 3e geçicez 🥰
Yaseoo Asdf-11 1 aylık kontrolde 4.200di sonra 37günlükken 4.390 dramdı bez 2ydi ama 3e geçerim 18di kontrle gdcz bakalım kaç kilo olmş
-Sweetdream- Asdf-11 2 ay 20 günlüğüz 5000 kilo 2 numara kullanıyoruz ama elimizde biraz fazla olduğu için 3 e geçemedik bitirip 3 numaraya geçeceğiz
-Sweetdream- Asdf-11 2 numaradan eşim fazla stok yapmış elimizde kaldı 3 paket falan var 3 e geçmemiz lazım normalde artık bez olmuyor ama bi haftalık idare edebileceğimiz şekilde
gnsbsk Asdf-11 2 ay 6 günlük kızım. 2 numara küçük geliyordu 3 numara biraz büyük ama 3 e geçtim. Sıkmasından iyidir. 3 numara sızdırma yapmadı. Molfix mavi kullanıyorum şuanlık. Gündüz uykuları yok denecek kadar az. Kısa kısa hemen uyanıyor🤨
-Sweetdream- gnsbsk bizde de durum aynı molfixden memnunuz gündüz yarım saat olmadan uyanıyor zor uykuya dalıyor zaten bazı günlerde çok güzel uyuyor bi ortası yok 🙃
Summerwine95 Asdf-11 bugün tam 2 aylık olduk en son 5800 şu yarın aşısı var o zaman tabi son kg ogrenicem.1 aydır 3 numara bez kullanıyoruz iri bebek olduğu için 🤣