pembeayakkabilikiz Elflnaaa doğumdan sonra sarılık oldu hastanede kaldı hemşireler mama başladı sütüm azdı hala az yetmiyor malesef😔 o yüzden bu şekilde ilerliyoruz
Seren-karan Minikkopya devlet hastanesindeki doktor verdi fitili ama asıl doktoru özelde o vermeyin dedi bu sefer gidince ver derse veririm yeter ki sıkıntı çekmesin
Yasemin38 Seren-karan canım sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal sayılıyor. Sen yediklerine dikkat et bol su tüket günlük 2.5-3 litre kadar be lifli besinler tüket
Seren-karan Yasemin38 ikinci defa oluyor ama 8 gün oldu ilkte lavmanla yaptı şimdi bekliyorum bakalım 10 gün olsun inşallah yapar kendisi yA
Minikkopya Seren-karan tabiki öyle önemli olan cocuklarımızın rahatı. Ben ebemize cok güvendiğim için onunla görüştüm. O yardımcı olamasaydı doktoruna gidexektim
Yesodiyorlar Seren-karan ben zeytinyağını benmari usulü ısıtıp karnına masaj yapıyorum oda çok işe yarıyor hem kaka hem gaz için. Bir çay kaşığı zeytinyağı minnak bağırsaklarını yumuşatacaktır 💐
Seren-karan Yesodiyorlar yatmadan önce verdim zeytinyağı inşallah işe yarar bende karnına sürüyorum bide ayaklarının altına
Seren-karan Minikkopya evet yA biraz önce çok ağladı herhalde artık rahatsız oluyor onun canı yanıyor diye bende ağladım
123890 Seren-karan makatta çatlak varsa ondan dolayıdır. Dr krem vs bir şey vermedi mi. 3aylıkken kabız oldu 5 ayında zor düzene girdi biz de de çatlak vardı. Kremler işe yaradı bayağı. Tabi şifayı veren Allah’dı
123890 Seren-karan anestol ve b ile başlayan bi krem dha vardı hatırlamıyorum. Yeşil yapraklı sebze yedirt dedi bi de
Dnz15 Ya herkeste aynı sıkıntı var bizde de aynı şekilde en fitil yani bnde zeytinyağı fln hep denedim yok olmuyor yani fitil de iyi bişey değil ama çocuğum acı cekcegine yapıyım diosn mecbur
Seren-karan Dnz15 ben yine götürdüm kontrole fitil yap dedi gliserin mi neydi yarın yaptım bi kaç dkka içinde yaptı kakasını zaten fitilden başka çare yok gibi bende zeytinyağı flan çok denedim
Seren-karan 123890 aynen bizimde anestol diğerini hatırlayamadım bide oturduğu banyo suyuna baticon döktürdü