Bebekaslan Hanımlar mochi süt pompası kullanan varmı ben wee nin Manuel gögüs pompasını aldım ama cok zorlanıyorum bir taraftan emzir bir taraftan kalsın.Elektieikli pompa mı yoksa bu mochi mi alayım kullanan varsa bilgilerini bekliyorum
Sura_e Bebekaslan ben mochiden memnun kalmadım 1. Elektrikli daha hızlı hemde daha çok çıkarıyor hatta annelerin 2. El ürün sattığı websites inde o kadar çok mochi satılıyorki az kullanılmış demiştim demekki kullananlarda memnuniyet düşük
Bebekaslan Oglusum5357 ya şükür sütüm var geceleri 3-4 saatte bir emiyoruz ikiside taş giib oluyor en azından sağıp koymak mantıklı
Bebekaslan Betulyigit11 kullanırken herhangi birşey yapmaya gerek varmı? Manuel pompalar gibi o beni çok yoruyor cunku eğer olmazsa elektirikli alacağım ama aynı işi görüyorsa almayayım dedim
Asel060519 Bebekaslan canım benim var sıfır hiç kullanmadım istersen yollayabilirim sana. Güncel fiyatından indirimle
Bebekaslan Cydvrl bende denemek istiyorum ama Manuel tiplerden değil herhalde en güzel yani o sizin dediğiniz gibi oluyor sanırım değilmi
Betulyigit11 Bebekaslan takıp işini bile yapabilirsin yada emzirirken diğer göğüsüne takabilirsin canım
Cydvrl Bebekaslan siz hiç bir şey yapmıyorsunuz. Sadece iyice havasını alıp göğsünüze yapıştırıyorsunuz kendisi sağım yapıyor. Yormuyor uğraştırmıyor. Eğer sütünüz yeterliyse gayet güzel ürün
Nurerenn Bence normal pompa gibi mochi bende elektriklide var mochi sütün çok varsa işe yarar Elektrikli olanla çoğalttım şimdi mochide elimin altında işe yarıyo
Bebekaslan Nurerenn evet alayım o zaman geceleri özellikle suanda cok lazım oluyor. Teşekkür ederim 🙏
Nurerenn Symnlrg Bence mochi arttırmıyo cenım doğum yaptığım hafta çok denedim elektrikli arttırdı şuan sütüm geldiği için mochi kolaylık özellikle bi tarafı emzirirken diğerine mochiyi takıyorum kendi kendine geliyo
Kubra5151 Bebekaslan ben elektrikli makina aldım 1 defa kullandım bebeğim yoğun bakımda yatınca dusunurseniz satabiliirm 🤗
Kubra5151 Ben çok memnun kaldım canım markası ne şuan tam hatırlamıyorum ama resmininatabilitim istersen