Frezya26 Kızlar bu çocuk yardımı ne zaman yatıyor. PTT ye gittim. Henüz bir şey yapmamış. İlk çocuk için 300 tl yatıyormuş. Alan var mı bu yardımı?
Cocolingo Frezya26 ilk çocukta aile ve sosyal hizmetlere gidip başvuru yapmanız gerekiyor yapmışmıydınız
Baklavanida Antep27 ben 4 ay oldu doğum yapalı PTT gittim henüz yatmamış denildi e devletten bakıyorum ödeme aşamasında diyor ne zaman yatar ki
Papatyam__ Frezya26 merhaba biz e devletten başvuru yapmıştık doğum başvurusu yazınca çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay arasında yatmıştı benimki de 🤔
Frezya26 Elyamm gelir durumuna bakılıyor mu? Bizim maddi durumumuz kötü değil şükür ama madem veriliyor gidip alayım demiştim
Elyamm Frezya26 hayır hayır bu herkese veriliyor.Ayrıca eğer sigortanız varsa emzirme ödeneği de alıyorsunuz 520 tl
Mrv_cnl Elyamm doğumdan ne kadar bari sonraya kadar yapılıyor hem çocuk hem süt yardımı bilginiz var mı
Adg41 Elyamm emzirme ödeneği farklı dogum yardımı farklı mı benim emzirme ödeneği yatti ama diğeri yatmadı herhangi bi başvuru yapmadım yapmak mı gerekiyor
Elyamm Frezya26 ozaman sosyal hizmetler ve aile çalışma bakanlığına gidin sadece kimlik isteniyor yada sigortanızın olduğu semtdeki sosyal hizmetleri arayın emzirme ödeneği arayarak oluyor ben gitmedim bile anında yattı 1 haftaya kadar sanırım diğerine de kimlik istiyor
Esraa501 Benim de 50 günlük oldu bebeğim. Pttdeki görevli hastane doğumdan sonra başvuruyor, sizin daha yatmamış diye bilgi verdi bana. Benim ekstra bir yere başvurmam gerekiyor muydu bilmiyorum. E devletten nasıl bakabiliyoruz