Aslan34 Herkese hayırlı akşamlar bilgi sahibi olan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum . Eşimde 1 tl büyüklüğünde sakalında boşluk var sakalı yok ve bu büyümeye başladı veya başlicak varmı tavsiyesi bilgisi nereye gidebiliriz ne yapabiliriz
Dbe1506 Aslan34 benim eşimde oldu jiletle çizik attı ama jilet izi kaldı geçmedi sonra abisi jiletle nokta nokta delik yaptı hani iğne batırır gibi sonra sarımsak kesip sürdü eşim uzun bi süre 1 ay falan sürmüştür 2 günde bi jiletle delik attı öyle kendine geldi
Aslan34 civcivannesi_ sarımsağı ezip sürelimmi beklesin mi o şekilde kaç dakika beklemeli kaç defa tekrarlayalım 🙏🏻Allah razı olsun teşekkür ederiz
keskebirazuyusam Eczaneden Betasalic losyon alın sürün bana dua edin 😊eşimde düğün arefesinde stresten sakal kıran çıkmıştı. Hemen cildiyeye gittik bu losyonu verdi, 3-4 güne sakalı çıkmaya başlamıştı
Aslan34 keskebirazuyusam yarin ilk işimiz almak ve kullanmak inşallah bizde faydasını görürüz 🙏🏻görürüz ve her defasında konu geçtiği yerde sizden bahseder ve dua ederiz ❤️
Aslan34 Dbe1506 bunuda deniyeceğiz teşekkür ederiz 🙏🏻 2 günde bir iğne noktaları yapınca da sarmısak sürdünüz mü ? Sadece nokta kesik mi yaptınız ? Sarmısak sürülünce beklenecek mi ne kadar bekleyelim
keskebirazuyusam Aslan34 depremden dolayı benimde ensemde oldu saç kıran. Bende aynısını kullandım bikaç gün içinde hemen orda tüylenme başladı, çok iyi etki ediyor hemen canım. Sizede şifa olsun inşallah 🌸
Dbe1506 Aslan34 rica ederim inşallah geçer biran önce🙏🏻🌸 evet 2 3 günde bir delik atın jiletle ordan siyah irin çıkcak ondan sonra peçeteyle silip sarımsak sürün o kalsın öyle fazla koku falanda yapmıyor zaten sabah kalktığında yüzünü yıkadığında gider zaten bidahaki kesikte yine sürer biraz yakıyor yalnız bilgniz olsun ☺️