VahideEgehan canım bak ben doğum yaptım 2020′de 90 kilo ile sonra yumurta süt alerjisi çıktı çocukta bende diyet yaptım emziriyorum diye 76 ya kadar düştüm daha sonra bıraktık diyeti sonra artık kılından rahatsız oldum eşimde bende.
Daha sonra aralığın 12’sinde başladım diyete ama ne zayıflama çay ne birşey ekmek,şeker hariç herşeyden yedim ama porsiyonları mi küçülterek ve bol bol spor, yürüyüş,egzersiz,leslieen önemlisi şu en az 2,5 litre içiyordum ve 31 ocakta 60 kiloyu gördüm çok şükür tam 1,5 ay Hira yaptim azinlendim asla vazgeçmedim emin ol sağlıklı düzenli spor yaparak yaparbilirsin zayıflama çayları ile tekrar alıyorsun 31 ocaktan beri sadece bir kilo almışım şu an dengeliyorum bir gün yiyorsam iki gün dinlendiriyoruz vücudumu ve eğer çocuk emzirmiyorsan Dukan birasi aciktiginda su iç ilk günler zor oldu benim içinde ama alıştım tabii ki mide kuculdukten sonra istem dışı sen yiyemiyorsun zaten benim yaptıklarımı yap 😍🧡bulgur pilavı da pirinç pilavı da makarna da yedim ama üç kaşık yiyordum sadece sebzeyle dengeliyorum