OlgaArslan Minahanzade demek ki kilo almıyo vücut. Benim kızım iştahsız değil çok şükür yiyor yemek ayırt etmez kolay kolay ama kilo almıyor anne sütü ve mama 14 ayına kadar içti anne sütünü bıraktı şu an21 aylık hala mama veriyorum ama almıyo kilo sağlık olsun gerisi önemsiz canım ☺️
sbldmr123 Minahanzade doğum kilosu önemli, prematüre miydi? Eğer değilse gerçekten kilo almada sıkıntı varsa o zaman infatrini gibi özel büyüme mamalarından vermek daha faydalı olur bi sorun doktora
Minahanzade sbldmr123 mama hiç sevmiyor ama biri daha söyledi bunu merak ettim nasıl bişey acaba. Yok prematüre değil 3400
DrkcBusraAlya Minahanzade benim kızımda 7 aylık yanaklar tombiş ama vücudu etli lotlu değil boyu da uzun bu vücut yapısına sahip Bebekler daha hızlı büyürmüş kısa ve tombiş bebekler daha geç büyürmüş
Minahanzade DrkcBusraAlya evet dışarıda sadece yüzünü görenler zayıf falan demiyor hiç vücudunu görmeyene kadar hiç belli etmiyorlar kilolarını yanaktan :)
ummuhanipekoglu doktorunuzla görüşün özel raporlu mamalar var infatrini misal adı. onu kullanırsanız bebeğinizin kilo sorununu çözebilrisiniz
Minahanzade ummuhanipekoglu mama vermek istemedim hiç heralde o sebepten dua hükmüne geçti mama ağzına bi damla gitse kusuyor ama yine se bir dr danışacağım bakalım ne diyecek
Hulyaa60 Minahanzade dediginiz doğru haklısınız bende isterim ama keşke sizin dediginiz gibi yorumlar yapılsa ama malesef böyle sizin dediginiz gibi yorumlar gelinmiyo genel yorumları okudugum kadarıyla
Hulyaa60 Minahanzade ve sizde fark ettiyseniz yani genel olarak böyle postlarda biz anneler size yardımcı olmak yerine bebegimizin kilosunu yazıyoruz ve kilosunu yazarak size bi faydası oluyor mu
Minahanzade Hulyaa60 bazıları kilo yazıyor onları dikkate almıyorum zaten benimle aynı dırumda olanları ve nasıl bir yol izlediklerini yazanları dikkate alıp araştırıyorum onlara cevap veriyorum zaten
Maryhoney 2.5 aylık 7200 Gr .4 kilo doğduk ama . Doğduğu kilo baz alınarak bakılmalı bence şu ayda au kadar olcak diye at yarısına sokuyolar milleti saçma sapan .
Neessee Minahanzade canım iştahsız ise bi kan tahlili yaptır derim demir ve b12 eksikliği iştahsızlık yapıyor bebeklerde
Buglemtuna 41hamile bu mesaja kadar “allah allah bizde mi tuhaflık var dedim bugün tam 4 aylık 7800 kg “ benim oğlum. Bebek hareketlenmeye başlayınca kilo alımı yavaşlar diye biliyorum daa bi an okuyunca 🙈😳
nagehanyorulmaz Baya düşük kilosu acaba özel raporlu infatrini mamalardan içse daha iyi olur mu? bir çocuk doktoruna götürün sorun bence