nazenindefne Minahanzade canım güzel anne eğer sağlıklıysa neşesi yerindeyse enerjisi varsa hiç kafana takma ❤️🌸 bir şekilde büyüyorlar şu günler bir daha gelmeyecek bebeğine bakıp buna üzülme anınızın tadını çıkar🌸 ek gıda saatlerini ilgi çekici hale getir yemek tabağını ve hep gül😊 senin hislerini de anlıyor kuzun unutma. Yemek saati sen gerilirsen o da gerilir yemek istemez 😊 umarım hep sağlıklı ve nir arada olun🙏
Ademinee Kbryldrmr yok prematureler çabuk toparlar ama ben başta mama vermedim bu zamana kadar hep anne sütüyle geldik o yüzden böyle
Minahanzade mikelenjelo35 arı marka tahıllı pirinç unu gece maması Var ondan veriyorum o olmasavericek daha da kilo zaten
Ecemnr7 Ademinee aynıymış çocuklarımız bizde 35te gelişimi durdu 37de doğurttu doktor 2025 doğduk şuan 3 ay 5 günlük 3 aylıkken 5200 geldik iyi dediler ama bizde de yeme sorunları baş gösterdi mamayı yemek istemiyor emerken bazen zorla kavga ederek emiyor çok üzülüyorum ☹️
Ademinee Ecemnr7 gayet güzel almış kilo ben hiç mama vermedim iyi ki yaptım kötü mu bilmiyorum ama bu günlere anne sütüyle geldik
Ecemnr7 Ademinee ben mamaya alıştırmaya çalışıyorum çünkü çalışmaya başladım ama bizimki de hiç sevmiyor yemiyor mamayı bizde anne sütüyle geldik ama artık ben olmadığımda mama alması lazım sağınca çok sütüm olmuyor çünkü 😞 bu son ayda sürekli emerken çekiyor bırakıyor nedenini anlamış değilim Bir göğsüme gelince de çığlık atmaya başladı o göğsümden uyurken içirebiliyorum bende bilmiyorum ve çok üzülüyorum 😞
Ademinee Ecemnr7 Bizde meme reddi atlattik 2 ay mücadale verdim çok şükür Şimdi memeyi görünce yapışıyor hemen
mrs_happy [silindi] benım 3 aylık 7.500 .. doktora dedım obez olcak 🤦🏼♀️ Mama alsa olurdu ama sadece anne sutu aldıgı ıcın obezlık durumu yok dedi alahtan
Coolcool Minahanzade az degilmi isterseniz bi doktors sorun bizimki kilolu ama 4 aylık iken 9 kiloydu
Minahanzade DrkcBusraAlya ama o kadar da zayıf gözükmüyor yanakları var mesela bir de elleri ayakları toplu
DrkcBusraAlya Minahanzade benim kızımda 7 aylık yanaklar tombiş ama vücudu etli lotlu değil boyu da uzun bu vücut yapısına sahip Bebekler daha hızlı büyürmüş kısa ve tombiş bebekler daha geç büyürmüş
burcusenova kaç kg doğmuştu, eğer normal doğduysa düşük kilosu biraz, gelişim geriliğinde infatrini diye bir mama var, doktor raporla veriyor, ödemeside az. benim kuzenim kullandı. isterseniz araştırun sizde