Umaygamzd Benim kızım 3ay12 günlük 4 ayı doldurmasına az kaldı maşallah 5900 kilosu 2500 kilo doğdu güzel kilo aldı baya toparlandı baya zayıftı 🧿
Minahanzade Ademinee 3400 dü bizim 2. aydan beri doğrudürüst kilo almıyor 😔 süt alerjisi başladı alımı bitti iştahsızlık başladı şimdi geçti ama hala aynı iştansız
Minahanzade kbr06 aynen benimki vermesem hiç yemeyecek tüm gün aç kalacak bende zorla veriyorum mecburen 😢
Kbryldrmr Ademinee 3 ay 11 günlüğüz 35 haftalık prematüre doğdu 1800 dü şuan 6 kilo 🙄 bizde mi sorun var anlamadım 🙄
Ademinee Kbryldrmr yok prematureler çabuk toparlar ama ben başta mama vermedim bu zamana kadar hep anne sütüyle geldik o yüzden böyle
Bebegimucizem Minahanzade iştah açıcı bişeyler yok mu acaba ayına uygun yada vitamin değerlerine baktırın vücutta eksik bişeyi vardır b12 gibi o da iştahsızlık yapar
Minahanzade Bebegimucizem Hım b12 hiç baktırmadık baktıralım iştah açıcı pekmez diyorlar ama hiç işe yaramadı
hunilimomm Gyed bu tarz şeyler bünye alakli bence anne baba nasılda bebekte öyle 4 buçuk aylık 8 kilo ama biz sülale hep kalipliyiz
Zbyyy hunilimomm haklisiniz ben ve eşim ve kalipliyiz bebeğim 2 aylık 7 kilo 66 cm maşallah ama önemli olan sağlık kilo alinirda verilirde
Minahanzade [silindi] dr mama önerdi Tr deki mamaları vermek istemediğimden ABD den aldım onu da beğenmedi ek gıda yemiyor dr zorlama diyor ama hiç vermesem hiç yemez aç kalır sadece meme istiyor ondan da 2 dk da çekiyor kendini sıkılıyor
Minahanzade Ebru0101 ben de dikkat ediyordum tuza vs hiç yemiyordu artık saldım şeker yese eline verecek moddayım ama yine de çabuk sıkılıyor yemekten bi iki tadıyor tamam
Ebru0101 Minahanzade kuzum bırak çık takma açsa yer inan ben zayıflıktan ölecekmişim bebekken annem ne verse kusarmısım ama şimdi çok. Şükür saglım kilom gayet yerinde
Minahanzade Ebru0101 di mi ben kilo verme derdindeyim bebeğime aldırma derdindeyim dünya böyle bir döngüde ilerliyor 🤦🏻♀️ İşte insan bebeği olunca bi de
hunilimomm Zbyyy maşallah kizin da 60 kusur cm kilosu 8 hiç takmadım kiloyu kafama biliyorum cunki şişko bebek sagkiki bebek demek değil emziriyorum sadece gelişimi de iyi