Annesininminikkuzusu Ogulluana etrafımda çoğu kişi öyle korunuyor. İhtimal bile vermemiştim. Hayırlısı olsun
Ogulluana Annesininminikkuzusu o bir korunma yöntemi değil işte tamamen bilgisizlikten. Ondan sonra vah tüh hamileyim nasıl bakicam demeyiniz lütfen.
Annesininminikkuzusu burnumagelioduuujfklkl ya böyle dediniz bir garip oldum. Napıcam ben. 3ay önce kürtaj olmuştum, kalp atışı yoktu. İnşAllah hayırlısı olsun
Annesininminikkuzusu burnumagelioduuujfklkl sizde kaç çocuk var? Bir postda yorumunuzu gördüm o yüzden soruyorum
Rabisdman1905 Ogulluana olacağı varmış olmuş aslında spıralle hamile kalanı duydum tabikide önlemini alacaksın ama bazende ne yaparsanız yapın olacağı varsa oluyor
Rabisdman1905 Annesininminikkuzusu Allah yardım eder inşallah korkmayın bence hersey olacağına varır🙏🏻 yardım edecek birileri yok mu yakınınızda anneniz kayınvalideniz vs
hayalperest__ Annesininminikkuzusu belki stresten olmuştur. Zor dönemlerden geçiyoruz hemen öyle düşünme test al için rahatlar
nilesea Doga0812 yapacak bir şeyiniz yoksa en azından susabilirsiniz, yorum yazmak zorunda değilsiniz, siz de onun yerinde olabilirdiniz, azıcık empati lütfen!
Doga0812 nilesea bu ay onun yerinde ben olacağım belliki ama buraya yazmam yani ! 😀 sizde yorum atmasanizda sussanız keşke