Annesininminikkuzusu Kizim 1yaş 5aylik. Adetimden tam 3gun gecti. Adetim hic şaşmaz, çok düzenli olur. Hiss ediyorum hamileyim . Ve gerçekten korunarak hamile kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar…
Doga0812 Annesininminikkuzusu bide düzgün yazsanız daha güzel olacak 😃 Hamileysen biz ne yapabilirizki bize hayırlı olsun demek düşer nasipte var ise olur 😊
hayalperest__ Annesininminikkuzusu hamile olduğunu hissediyor musun yoksa hamile misin test yaptın mı
burnumagelioduuujfklkl Annesininminikkuzusu Testiniz varsa yapın Bi bakalım belki değilsiniz…hamileysenizde yapacak birşey yok yiyecek ekmeği varmış🤷♀️
nilesea Doga0812 yapacak bir şeyiniz yoksa en azından susabilirsiniz, yorum yazmak zorunda değilsiniz, siz de onun yerinde olabilirdiniz, azıcık empati lütfen!
Rabisdman1905 Annesininminikkuzusu tabıkıde yazacaksınız cevap vermek istemeyen vermeyebilir bazı insanlar tepkilerini ölçemıyor biz ne yapabiliriz ki yazmış bir arkadaş zaten bişey yapın dememişssiniz endişelenip yazmışssınız anlıyorum sizi😊 istemıyormuydunuz hayırlısı ise olur korkmayın bence sakin olun🙏🏻
sessizlik12 Doga0812 sen niye boyle sacma sacma konusuyosun kizcagaz hissetmis soylemek istemis buraya yok biz ne bilelim yok olmus yapmayin ya
hayalperest__ Annesininminikkuzusu belki stresten olmuştur. Zor dönemlerden geçiyoruz hemen öyle düşünme test al için rahatlar
Doga0812 sessizlik12 ne bilelim olan olmuş napalim yaniiiiiii saçma sensin bu arada şu sesli harfleri yutma da düzgün yaz
Annesininminikkuzusu sessizlik12 teşekkür ederim. Yakınlarımdan kimseye söylemek istemedim. O yüzden buraya yazdım.
limonkolonyasi Annesininminikkuzusu bazen degismler olabilir adet dongusunde test yapsanız net öğrenmeniz daha iyi olur
Annesininminikkuzusu Rabisdman1905 çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Varsa hayırlı olsun. Kıymam kıyamam. Ama çok korkuyorum bakamam diye, ikisine de yetemem diye
Rabisdman1905 Annesininminikkuzusu Allah yardım eder inşallah korkmayın bence hersey olacağına varır🙏🏻 yardım edecek birileri yok mu yakınınızda anneniz kayınvalideniz vs
Annesininminikkuzusu Ogulluana etrafımda çoğu kişi öyle korunuyor. İhtimal bile vermemiştim. Hayırlısı olsun