Denizinanne Hanımlar bursa hosgeldin bebek çantasını bursa kadınlar kulübü uygulamasını indirerek ordan başvuru yapabilirsiniz ben 5 mayısta başvuru yapmıştım bugün onaylanmış bebeğim 17 martta doğmuştu ihtiyacı olanlar alabilir .
cennetkokuluyavrum Denizinanne bebegim duymadan once duymustum aradim basvuru olusturdum dogduktan sonra bri sene gecmicek diye biliurum aklimda kalan yanlis degilse arayip sorabilrisiniz ben aldim maddiyat sorulmadi tum dogan bebeklere veriliyor basvuru yapinca 😄
Denizinanne Salihzeyn canım benim maddi durumum iyi Allaha şükür bana verdiler hatta başvuru yaparken maddiyatla ilgili soru yoktu bence herkese veriyorlar
BarlasMomm Cocolingo ben indirdim simdide guzel bi uygulama begendim puan biriktirip cafelerde falan yemek yiyebiliyorsun 😄😄
cennetkokuluyavrum Cocolingo uygulamsi yok diye bilruum aricaksiniz basvuru ilusturcaksiniz hrmen gelmuyor benimde 3 haftayi gecmisti gelmesi
BarlasMomm Cocolingo buradakinden baya farkli icerigi bursadaki etkinlikleri falan paylasiyorlar ucretsiz urun verebiliyorsun galiba daha tam inceleyemedim ama guzel bir uygulama gibi bursadaki bazi anlasmali yerlerde %10 luk indirimleri oluyormus kod veriyor. Acaba iphonelerde yok mu ya sadece androidlerde olabilir uygulama. Zengin anneler kullanamiyormus 😄 (saka takiliyorum bu arada)
Cocolingo BarlasMomm buldum büyükşehir kadın uygulaması diye geçiyormuş ben bursa kadınlar klübü diye arattım 🫶🏻
Denizinanne Salihzeyn bilmiyorum banada henüz ulaşmadı sadece onaylanmış mesaj geldi bende başkaları da faydalansın diye buraya yazıyım dedim umarım sizede verirler😊
cennetkokuluyavrum Salihzeyn bursa buyuk belediye sehir nasil gonderir bilmurum ben yildirim belediyesinden geldi oturdugunuz yere gore soruyorlar ole gonderim yapiluyr iceriginde 10 adet 2 no slepy bez bir bebek takimi beyaz renk hastne cikisi cantasi okul cantasi gibi bbeek ane cantalari hibi gri renkte alt acma beyaz ince sungerli altlik slepy islak mendil bir paket bu kadar