cennetkokuluyavrum Semyy her ilin kendine ozgu paketleri var oldugunuz ilin belediyesinden alicsksiniz ve tc nizini cocuguda tc sini aliyorlar bizim dogduktan sonra veriliyormus bazi illerde hamileykende alan vardi momda hamilleler den okumustum 🙂
cennetkokuluyavrum Semyy bende oldum uye icerigine bakmak icin ne var diye ben zaten arayip almistim paketimi 🙂
Semyy cennetkokuluyavrum yaktın bizi arazannesi😅😅şaka bi yana benm bebegim 4aylık 170 arasam ne dicm 🙃🙃🙃🙃🙃siz ne dediniz
cennetkokuluyavrum Semyy 4 aylik oldu bebegum dersiniz hosgeldin bebek paketinden yararlanmak isturyum diceksiniz onlar aktariyor kaydi olusturuyorlar hqfta ici arayabilrisiniz 😉
cennetkokuluyavrum ayazbebek_0 yanlis hatirlamiuorsam ben 0-4 ay 0 -12 ay gecmicek biliyrum sehire gore degisebilir ama siz yinede arayip bilgi alabilirsiniz
Denizinanne ayazbebek_0 bence verirler gorumcem bugün 5 yaşına kadar veriyorlar dedi ama tam bilmiyorum bende o başvuru yapmıştı benim icin
cennetkokuluyavrum Denizinanne uc dort haftayi buldu gelmesi hatta ben bir kac kez aramisyim sonuc icin yoliuuruz demislerdi uzamisti gelmesi en son aramamistim bir daha sonra geldi 😀