Ben üçüncü çocuğumu doğurdum 17 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım şimdi de 2,5 aylık bir kızım daha var 3 çocuğuma da doğdukları andan itibaren Su verdim ama serum suyu verdim eczanede bebeğe içirmek için serum suyu almak istiyorum derseniz tatlı serum suyu veriyorlar hem besleyici bir su oluyor hem de bebek susuz kalmamış oluyor 39 yaşındayım kendimi bilip de etrafımdaki büyüklerimin bebekleri büyütüşünü izlerken bunu görmüştüm bizim sülalede anne baba tarafından hep su verilir ben de verilmesi taraftarıyım şimdi kızım biraz öksürüyor 2,5 aylık kızım ona da doğal pekmez var şeker katkısı sadece üzümden yapılma pekmez ek şeker yok içinde köyümüzün pekmezi onun içine biraz su katıp sulandırıp ona çay kaşığıyla azar azar vermeyi planlıyorum ilaçtan daha iyidir yani herkesin tabii ki kendi tercihi evet çoğu doktor bebeğe su vermenize gerek yok diyor ama benim bir doktorum bebek doktorum su da verebilirsin serum suyuyla verebilirsin demişti zaten benim de öyle bildiğim bir şeydi ben de verdim tabii diyorum yine herkesin kendi tercihi ama bence Su hayattır susuz kalmamalı bir insan