kuzey-21 Rabia_2278 40 ım çıktı adet oldum ben. Ben neden böyle oldum Allah Allah herkes 3 ay sonra olmuş 😂
motherofLeyla kuzey-21 bende aynıyım 40.gün oldum bende şaşırdım herkes geç oluyo ben neden erken oldum diye doktora sordum gayet normal dedi :)
motherofLeyla Yasenur evet normalmiş ya ben erken olunca sıkıntı mı var diye düşündüm doktora sordum normal dedi yani
Betlllll kuzey-21 3 Martta ben sezerysn doğum yaptım.Şuan 70 gün oldu ve bugün biraz kanamam olduğunu görüp çok korktum adet mi oldum diye çünkü herkes çok geç oluyor demişti biraz aydınlatır mısınız beni acaba :(
kuzey-21 Betlllll dediğim gibi benm 40 ım çıktı normal adet oldum. Leke olarakta değil herzaman nasıl oluyorsa öyle oldum. Burada gördüğüm kadarıyla 1 sene olmayan var. Ya da benm gibi hemen olan da var. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor.
Yagmursu1 Ben 2 ay sonra oldum ancak benim de Regl kanamam aşırı fazla bez koydum hatta böyle olan var mı anormal mi eskiden Regl olduğumda çok fazla kanamam olmuyordu ancak doğumdan sonra ilk Regl ve kanama çok fazla
Betlllll Yagmursu1 ben şuan öyleyim normalde bu kadar fazla olmazdım doğumdan sonra resmen günde kaç tane ped değiştiriyorum çok fazla geliyor
Betlllll kuzey-21 evet kişiden kişiye göre değişiyor ama biz hemen adet olduğumuz için yumurtlama dönemine de kolay bir şekilde girebiliyormuşuz ben bundan korkuyorum nasıl korunmamız lazım affedersiniz ama ilk kez bu olayları yaşadığım için tecrübesizim siz nasıl korunuyorsunuz
kuzey-21 Betlllll geri çekilme ile korunuyoruz 😂 hamile kalırım diye de çok korkuyorum vallahi. İmplant istedim aslında ondan da korktum. Kayma falan oluyormuş diye.