Elifmirannesi12_05 mraslan ben de bebeğime fermix aldım mühendisinoglu sayfasına bakıp içeriği temiz ama kaç damla kullanmalıyım ? 4-10 yaş arası için yazıyor bir bilginiz var mı
Pnarr_ Minaa34 canım netten veya mühendisinoğlu sayfasından bakabilirsin içeriği en temiz bitkisel olan floradix ben onu kullanıyorum kızıma ve oğluma d vitamini ocean 400 kullanıyorum
Pnarr_ Hande2204 kan ilacına 4 aydan itibaren başlanıyor d vitamini bende ocean kullanıyorum çocuklar 15 günlükken başladım günde 1 puf yada 3 damla olarak kullanılıyor
Yesimbarlas33 Hande2204 4.ayda başlanıyor kan ilacına. Ben oceani doktorum hergun değil 3 güne bir vermemi önerdi. 2. Ayda beri bu d vitaminini kullanıyorum herhangi bi zararını görmedim
Hande2204 Yesimbarlas33 saglik ocaginin verdigi hergun 3 damla dediler bana peki 3 gunde bir kac damla veriyorsuncanim bende onu alayim olmadi
Dilek8 Arkadaşlar merhaba bende kan damlasına baslicam bebeğime nutrigen şase kafama yattı ama toz halinde imiş bebeğim 4 aylık nasıl verebilirim kullanan var mı aranızda sadece emiyor
Mrve-Mom Minaa34 Yesimbarlas33 Minaa34 Hande2204 Biz ocean 400 ve bestiron kullanıyoruz. Kan ilacına 4 aydan itibaren başlanıyor. İçeriği temiz olanlara instsğramda muhendisinoglu var onun incelemelerine bakabilirsiniz ben o kişiyi takip ediyorum kullandığım herşeye oradan bakıyorum şuana kadar zararını görmedim oradan bakıp doktoruma soruyorum. Ocean'ı damlalıkla kullanmıyorum puf olarak kullanıyorum 3 damla fazla oluyormuş o nedenle puf öneriliyor. Kan ilacı ise kiloya göre kaç kiloysa o kadar damla.
Hande2204 Mrve-Mom anladim canim peki sendemi 3 gunde bir veriyorsun oceani yoksa hergunmu? Cunku monoviti hrgn veriyorum ben
Snykz Mrve-Mom bende ocean aldım da dün az önce bi post açmıştım, ilk çok az fısladı bugun sıktıgımda baya bir büyük damla aktı anneler hep sıkma aparatı sorunlu demişler, sizinki de sıktıgınızda kocaman bir damla mı akıyor?
mraslan Elifmirannesi12_05 bizim çocuk doktorumuz kilosu kadar damlat dedi canım. Aç tok fark etmiyor ama bu damlayı oğluma damlattığımda irkiliyor resmen sizin bebeğiniz sevdi mi