Minaa34 Merhabalar. Sağlık ocağının verdiği kan damlası paraben içerdiği için kullanmak istemiyorum. İçeriği temiz, yan etkisi olmayan ilaç önerebilir misiniz? D vitamini de önerirseniz sevinirim ☺️
Yesimbarlas33 Minaa34 d vitamini icin bende sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum doktorumuz ocean önerdi onu kullanıyorum memnunumda. Kan ilacınıdq dün başladık sağlık ocağının verdiğine bende güvenmiyorum o yüzden bi araştırma yapıyorum.
Pamukseker_Annesi Minaa34 kan damlası sidefer ücretli damladır d vitamini ocean ikiside içeriği temiz kullanabilirsimiz
Hande2204 Yesimbarlas33 kan ilacina ne zaman baslaniyor? Bizede saglikocagi monovit diye d vitamini verdi olumsuz yorumlardan sonra bende degistirmeye karar verdim ama 25 ml yaziyor saglikocaginin verdiginde.400 ml ocean agir gelmesin bebege bu arada benim bebegim 53 gunluk siz ne zaman ocean damlasina basladiniz?
Mrve-Mom Minaa34 Yesimbarlas33 Minaa34 Hande2204 Biz ocean 400 ve bestiron kullanıyoruz. Kan ilacına 4 aydan itibaren başlanıyor. İçeriği temiz olanlara instsğramda muhendisinoglu var onun incelemelerine bakabilirsiniz ben o kişiyi takip ediyorum kullandığım herşeye oradan bakıyorum şuana kadar zararını görmedim oradan bakıp doktoruma soruyorum. Ocean'ı damlalıkla kullanmıyorum puf olarak kullanıyorum 3 damla fazla oluyormuş o nedenle puf öneriliyor. Kan ilacı ise kiloya göre kaç kiloysa o kadar damla.
Pnarr_ Hande2204 kan ilacına 4 aydan itibaren başlanıyor d vitamini bende ocean kullanıyorum çocuklar 15 günlükken başladım günde 1 puf yada 3 damla olarak kullanılıyor
Yesimbarlas33 Hande2204 4.ayda başlanıyor kan ilacına. Ben oceani doktorum hergun değil 3 güne bir vermemi önerdi. 2. Ayda beri bu d vitaminini kullanıyorum herhangi bi zararını görmedim
TugceArslan Minaa34 Ben de sağlık ocağının verdiğini kullanmadım. Araştırdm ve sidefer e başladık pahalı olsa da. Vitamin olarak da ocean d3 400 ü kullanıyoruz. Vitamin 30, sidefer 90 lira.
Minaa34 TugceArslan İkisini de aldım ama üzerinde 4-10 yaş arası çocuklar için yazıyor. Bebeğim 10 aylık
xwprensesannesii Minaa34 kan ilacı için sidefer ya da bestiron ben bestiron kullanıyorum içinde c vitamini var demirin emilimini daha kolay sağlıyor🙏🏻 d vitamini de eczacımız coledan vermişti onu kullanıyorum 😊
Minaa34 Maviscik Kan ilacını ilk verdiğimde yüzünde kırmızı nokta nokta izler oluştu. O günden sonra içirmedim ama kan tahlili sonucu sınırda çıktı malesef. Doktor başlamamızı söyledi. Sidefer alıp deneyeceğim inşallah bu sefer bişey olmaz.
Gksaksl Minaa34 Biz sidefer kullanıyoruz kan damlası olarak ve memnunum kabızlık gaz falan herhangi bir yan etki yapmadı içeriği de temiz.
Rzgr Minaa34 sidefer de sut var. Oglumunda sut alerjisi var. Bizimde degerlerimiz cok dusuk cikti doktor ocean dan sidefere gecirdi. Cok pisman oldum aldiktan sonra . Oglumun yuzu kipkirmizi oldu. Tree ye gececegim en temiz i o daha katkisiz . Cunku cogunda şeker ve krema da var.