GSevilay65 Şuan cafede arkadaşlarimla oturuom kızım bebek arabasinda uyuo :) 9 da uyudu anne saati başladı :)
Tb2768747 redizepol1 ayyy ne güzel nasıl becerdiniz 😍🙏 benimki sallamadan uyumuyor siz doğduğundan beri hiç sallamadınız sanırım
kubr_pak semma007 Benim biri 24 aylık, biri 8.5 aylık 2 bebeğim var, ikisi de doğduğun günden beri 8.30 banyo edip, 9.00 uykuya geçiyorlar çok şükür öyle alıştık, öyle devam ediyor
gmzshn semma007 8 haftalıktı alıştırdım hergün 10 da uyurdu ilk hafta saatlerce odadan çıkmadım 6da uyutmaya başlardım sırf 7.30 da uyusun diye bazen 4 saat önceden odaya girerdim hatırlarım yani zordu ama başardım 1 hafta sonra 7de uyumaya başladı
Pinar_kb semma007 ilk günden beri öyle alıştırdım. Tatilde bile düzenini bozmadım. Dışardaysak mutlaka eve döndüm. Uyku rutinleri oluşturduk. Uyku tulumu, bebeğini alma gibi eylemler. Akşam 9 oldu mu evde kim olursa olsun yatağa gideriz
Mamaaaaa semma007 Bende 2 aylıktan beri saat 7 de odaya geçerim uyumasa da o odadan çıkmam ışık açmam biraz emek istiyor ve rutin pes etmemek hergün ayni düzeni istiyor ve bir süre sonra oturuyor düzen. Gece 1 de 2 de uyuduğu da oldu ama pes etmedim zorlamasam da onunla bekledim ninni soyledim sohbet ettim hergün böyle yapa yapa alıştı artık saatini biliyor ama saatlerce hergün emek verdim. Şuan ataktayiz 9a falan sarkıyor ama genelde en geç 8de uyur maşallah Süphanallah. İş annede bitiyor uğraşırsanız olur, keyfimden saatinden gunlerimden ödün verdim hem kendim için hem onun için. Mesela akşam 7 buçukta bezini degistirin temizlenecekse burnunu temizleyin üstü degisecekse değiştirin ve odaya geçin hergün aynı rutinde zamanla alışacak sizde çok rahat edeceksiniz.
semma007 Mamaaaaa bunu saat,10 için yaptım bir ara uydu ama emerek yattı şimdide. O saate sütüm az geliyor uyuyamiuor mamaya geçiş yapacam gecelwei .aynen embundan sonra saati daha geriye geçip uyutacam başka turlu uyumaz. Benim bebişim banyoda çok ağlar banyodan çok koekuyoeum kendini bitiriyor ağlamaktan her şeyde algiyor .insllah düzelir zamanla 🙏
birhesap Mamaaaaa o bir süre ne kadar sürdü peki birde uyumadıysa ne yaptınız. Mesela ben 20.00 gibi odaya geçiyorum ışıkları kapatarak uyutmaya çalışıyorum ninni açıyorum 1 saat çabalıyorum mesela ama uyumuyor sonra salona geçiyorum tekrar bu
Mustafam-elifim semma007 kaç aylık benim kızım 11den önce uyumazdi ama ramazandan bu yana 9 engec buçukta uyur tabi sabah 6 da kalkar o ayrı😅9 ayligiz şuan bı eğitimde vermedim ama hareketlendi artık yorulmaya başladı sanırım ondan bide bizim gündüz uykumuz yarım saat en fazlası bu en azı 20dk falan biraz ondanda kaynaklı sanirim
Noriye ElfAlparsln bizimki de artik epey az uyaniyor gece ama erken kalksada iki uyku yapmiyor gece bir kere emer gaz icin kalkiyordu cok hala atamiyor ama oda azaldi eskiye gore kendi kendine uyur ben sarki falan soylerim bu bizde gece uyanmalarini azaltti meme destekli uyudugu zaman cok uyanirdi 9 aydan beri oyle yapiyorum
Haffuse Zey21 kizim 1 yas 3 aylik, hala uyku duzeni icin cebellesiyorum… Hep biseyler oluyor, duzen bozuluyor… Ya dis, ya atak ya hastalik… Oyle ben duzen soktum tamamiz biz olmuyor🥲
semma007 Melekhnm sabah 6.30 uyanır memede uyutup 9 a kadar uyumasını sağlarım gecede bu ara 2.5 uyuyor çok az uyuan bir bebek doymuyor olabilir mamaya gececem
Tgbtn Melekhnm 13 aylık sabah 6.30da kalktı gece uyanıyor çünkü dişleri çıkıyor bu aralar ama normalde en fazla 2 kere emmeye kalkar
Mamaaaaa semma007 inşallah duzelir rutininee banyo olmak zorunda değil aynı saatte altını değiştirip uyku alanına geçmek de bir rutin
Mehtap-37 semma007 erken uyuması için sabah en geç 8 de kalkacak hatta o saate kalmasa daha iyi olur benim oğlum hep 6 da kalkar gece uykusuna 8:30- 09:00 gibi geçer doğduğundan beri böyle
TtazeAnne semma007 benim oğlum 9 da yatırıyorum geçirmiyorum 9u gündüz uykularida düzenli aynı saatte yatırıp aynı saatte uyandırın bi sure sonra alışır kendisi oğlum mesela 8 de uyanır kahvaltı yapar 10 11 gibi uyuturum 2 saat uyur sonra 4 de bi daha uyuturum 6 ya kadar sonra 9 da uyur
Gezginanne35 semma007 oğlum 12 buçuk aylık. Akşamları 7 de yatar sabah 6 /6 :30 gibi kalkardı. Yaz geldi biraz da büyüdü tabi. 8 gibi yatirmaya başladım. Sabah 7 /7:30 gibi uyanıyor simdi. Gece de 1 kez uyanır suyla kandirabilirsem su veririm yok istemezse süt içer geri uyur.