Busramaden semma007 oncelıkle sabah7-8 arası uyandırcaksınız kac ayşık bılmıyorum ayına gıre uku saatını ayarlıcaksınjz ve aslaaa bu cok onemlı 5 den sonra uyutmıcaksınıx yanı son uykusundan 4 de kalkmıs olucak 5 ı asla gecmıcek ozaman aksam 8,30 9 gıbı uyur oglum dogdugundan berı bu duzen de suan 27 aylık saatlerı hıc sasmadı tabı sımdı buyudugu ıcın saat 5 i 3 e cektık tek uyku yaptıgı ıcın
Irmakmelegim Busramaden valal bu her bebek için geçerli deil doktorumuz en geç 6 demişti aksma üstü uykusunun bitimine kızım 21 ay 8 günlük akşam 9:30-10 da uyur sabh 8 de kalkar deliksiz uyur gece beslenmesi yoktur sabh 11 -11:30 de ilk uyku yu uyur 1-13:30 kalkar akşam 5 gibi uyur 6 -6:30 da klkar en geç 10 da gece uykusuna uyumuş olur biraz daha küçükken de en geç 9 da uyur du biraz bebeğe bağlı aslinda
GSevilay65 semma007 ben hiç uyku eğitimi vermedim bebekliginden itibaren en geç 20.30 da uyudu hiç gece 11.12 kere kadar durmadı bu nerde olursam olayım nereye gidersem gideyim değişmedi pisama bile alıp gttigim oldu şuan 16 aylık kızım 💗 halen aynı duzende devam ederiz :)
tubasd semma007 atak doneminde olabilir. Gündüz uyku saatlerini doğru ayarlamaninda etkisi 5. Aya doğru oturmaya başlar uykuları siz uyku yöntemini ve uyku saatlerini ayarlamaya başlayın bu aydan itibaren düzelir biiznillah
Nghn_00 semma007 bu çocuktan çocuğa tabi ki değişebilir gündüz uykuları çok uzun süreliyse de gece geç yatabilir
tospikmomm semma007 benim oğlumuzda uykuları hep düzensizdi, geç kalkıp geç uyardı, ama artık 8 9 gibi uyanıyor ,akşam da 9.30 gibi uyuyor, böylesi en iyisi eskiden 12 de uyurdu 🤦🏼♀️
Irmakmelegim semma007 valla 21 ay 8 günlük kziim akşam 9:30-10 da uyur sabh 8 de kalkar gec beslenmesi yoktur bazen sabah 6 7 de kalktığı oluyor nadir de olsa uyku rutini sadece alt değişimi uyku tulumu giyimine yaparım ışıkları kapatırım sonra kucsgimda mamasını icer uyur daldiktiktan sonra yatağına yatirim
oglumubeklerken Miran26- gündüz 4ten akşam 8e kadar uyutmasaniz aslında uyku düzeniniz olusur. Benim.oglum 14 aylıkken tek uykuya düştü. Gündüzleri 2 saat uyuyor sadece. Gecede 21.00 21.30da gece uykusuna yatar. Gündüz o kadar fazla uyuması yanlış bence bi de günü de verimli kullanma açısından.
Busramaden Irmakmelegim sızın bebegınız zaten uykuyu seven bı bebekmıs 21 aylık hala 2 uyku yapıyomus bızım yasından sonra teke dustu arakdas da bebegının uykuyu sevmedıgını soyledı yanı 6 da hala uyuyor olması gece uykusunu bıraz daha geçe dusurur
Irmakmelegim Busramaden uyku yu sevmek den öte dayanamıyor doktorumuzda uyku çok önemli uyumak istiyorsa dayanamıyorum uyusun sadece akşam uykusu 10 u geçmesi dedi kızım uyku rutinini o sklde kendisi olusturdu
Ktugra3535 semma007 merhaba bizde oğlumuza 5 aylıkken uyku eğitimine basladik çok zor olur dedik ama hiç bekledigimiz gibi zorlu bir süreç değildi aksine bir haftada verdik sabah gece uykusu 8 buçuk 9 gibi başlar kesin ondan sonra 4 saat 5 saat uyur emmek için kalkar geri uyur sabah 7, 8 gibi de kalkar şimdi 7 aylık olucaz artık sallamak gibi bir derdimiz yok kesinlikle ne kadar erken başladınız o kadar iyi bence
_The_ANA_ semma007 İlk zamanlar geceleri acıktığı için kalkıyordum 1 yaşına kadar da kalktım o kalkmasa da. Gaz problemi her bebekte vardır ama kolik değildi Gaz ilacıyla biz çözüyorduk sorunu
Tb2768747 redizepol1 ayyy ne güzel nasıl becerdiniz 😍🙏 benimki sallamadan uyumuyor siz doğduğundan beri hiç sallamadınız sanırım
i23m Beraninannesii ben bir uygulama kullanıyorum. Orada da doğması gereken tarih diyor ama baktım pek ona göre gitmiyor. Doğduğu tarihe göre bile ilk 3 atağına birkaç gün erken girdi
Ugurun_annesi semma007 evet benim oglum 8 aylik 4 ayindan rejime dustu 9.30 -10 gibi yatiyor sabahda 7-8 kalkiyor