Winnithepooh Bugleminannesi28 merhaba bende 2.5 tog 1.7 tog ikisi LCW iki adette 1.5 tog hellobaby vardır gardrops varsa ordan atayım alımda yaoarsaniz ordan bakarsınız begenirseniz
Winnithepooh Ewolwia merhaba bende 2.5 1.7 ve 1.5 tog dört tulum vardır 3-4 yaş uyumlu ikisi LCW ikisi hellobaby gardrops var midir orda n bakınız almak istersneiz begenip alım ordan yaparsınız
Winnithepooh birkedibirbebe gardrops ta ismim rrraaaiiinnn başka ürünlerde vb begendikleriniz olursa atınız mesaj fiyatı düzenlerin kesmiyor orası ama yardımcı olurum yine 😇 dolap ta ismim hipp35hipo bakmak isteyenler olursa 😁
Winnithepooh Bugleminannesi28 etiketli 12/18 ay için uyku tulumu var dusunurseniz toplin marka onu koymadım ilana mesaj atar mısınız siteden atayım size dusunurseniz
Bersahefem Ewolwia kalın ben satıyorum dolap hesabımdan bakabilirsiniz @Bersahefem Mavi renk hiç giyilmedi tamamen sıfır 2 yaş yazıyor üstünde 2yaşa kadar giyilir
Sibelmuc a-bukemm Boğaz kısmı genişleyip ağzına geldiği için,geçmişte kafasından geçip boğulanlar varmış doktorumuz uyarınca ben de yazmak istedim ayak ucundan +10-15 cm olması gerekiyormuş
Winnithepooh Poly-ana 4 yildir üyeyim ilk sene çok ekleyen olurdu ama çok durdu şimdi birde sitelerde ekleme yapan oluyor sonra hemen siliyorlar nedense ekleyince ama zamanla olur takipçnix😊