Bugleminannesi28 Kızlar evimiz 23.5 derece ona göre uyku tulumu satan var mı kalın olmasın.kiz bebek uyguh fiyata
Winnithepooh Bugleminannesi28 merhaba bende 2.5 tog 1.7 tog ikisi LCW iki adette 1.5 tog hellobaby vardır gardrops varsa ordan atayım alımda yaoarsaniz ordan bakarsınız begenirseniz
Bugleminannesi28 Miraymomm 6 ay tabi biraz daha büyük olsa tulum sorun olmaz 1.0-0.5 tog feln ayaklı tulum
Bersahefem Ewolwia kalın ben satıyorum dolap hesabımdan bakabilirsiniz @Bersahefem Mavi renk hiç giyilmedi tamamen sıfır 2 yaş yazıyor üstünde 2yaşa kadar giyilir
Cigdematasoy1995 Bugleminannesi28 togg olarak kaçtı hatırlamıyorum ama kalındı ikiside. Gri olan 150 yeşil olan 100 TL.
Sibelmuc Ewolwia Uyku Tulumu bebeğinizin boyundan sadece 10 cm fazla olmak zorunda normal şartlarda,fazla büyüğü tehlikeli. Kusura bakmayın araya karıştım😬
Winnithepooh Ewolwia merhaba bende 2.5 1.7 ve 1.5 tog dört tulum vardır 3-4 yaş uyumlu ikisi LCW ikisi hellobaby gardrops var midir orda n bakınız almak istersneiz begenip alım ordan yaparsınız
Ewolwia Sibelmuc yani okdr cuval gbi dglde ztn minyon bi kizim var kurutucumda var cekiyo haliyle buyuzden biraz buyuk olsun istiyorum
Sibelmuc a-bukemm Boğaz kısmı genişleyip ağzına geldiği için,geçmişte kafasından geçip boğulanlar varmış doktorumuz uyarınca ben de yazmak istedim ayak ucundan +10-15 cm olması gerekiyormuş
Cigdematasoy1995 Resim ekleyemedim dosya çok büyük diyo. isterseniz instgrm cigdematasoy1905 ordan yazın atarım resim