livanurvealpinannesi61 Ess92 ben organik prinç unu zararlı demedim gereksiz birşey bence onun yerine normal şeyler yedirmek daha sağlıklı. Ben hiç prinç unu kullanmadım. Siyez unu yulaf unu kullandım çorba pankek omlet VS koydum.
Ess92 livanurvealpinannesi61 tam yulafla tam pirinç kullandım bende.. ama artık onları da yemiyor. ayrı yemek yapmaya çalışıyorum genelde ama yapamadığım zamanlarda da baharat tuz olayından dolayı da bizim yemeklerden veremiyorum kıyamıyorum. Zor yani yese de yemese de..
Dedimolabilir Nesley kiz kardesim onunla buyudu gayette saglikli. Kizima aldim yedirdim ama kilo aldirma durumu yok. Sadece tok tutuyor.
Uffsananebeslk livanurvealpinannesi61 Bu başka tabi siz sağlıklı bulmazsınız vermezsiniz , bir baskası doysun diye zorda kalırsa verir, diğeri bile isteye verir hepsi baska. Kimini cocuk yer yemez o da ayrı mesele
100710 Ben pirinç unu almıştım yorumları okudum kullanmamam gerekiyor bundan sonra hiç mi vermeyim sadece muhallebi yaptığım da veriyordum yada omlet tarzı şeyler de
livanurvealpinannesi61 100710 omlet çorba pankek VS de siyez unu tam buğday unu ve yulaf unu kullanılır. Muhallebi zaten sağlıklı değil boş yere mideyi dolduruyor onun yerine meyve püresi yapabilirsiniz evde.
Escrkn BirPrensAnnesi___ bence doymuyordur bi deneyin memnun kalmazsanız vermezsiniz. 2 bebek kaşığı pirinç unu bir ölçek kullandığım mamadan 2adette pekmezli keçi sütlü bebek bisküvisi koyuyorum. Bisküviyi suyla eziyorum pirinç unununa katıyorum yarım ceviz bir tatlı kaşığı pekmez bebişço rahat uyuyor deneyin bir iki gün bu fark göremezseniz başka tercihlere yönelirsiniz
BirPrensAnnesi___ Escrkn mama kullanmıyorum anne sütü sadece ama denemeli miyim aslında pirinc unu denedim içine biraz pekmez de koydum ama tadı kötüydü ben bile beğenmedim o yüzden yedirmedim