hanımlar mrb ben 1 haftadır sulinex 35.bucu k olanından kullanıyorum doktor 1 hafta sonra 75 bucu k olana geç dedi 3 gündür içiyorum aşırı derece de mide bulantisi yapio . Ağzımın ici böyle tatlımsı gibi değişik hiçbişey yiyesim gelmio . Sudan dahi midem bulanio şu saat oldu daha uyuyamadim aslında çok uykum var ama bi türlü uykuya geçemiyorum. Kendi kendime ilacı bıraksam mi nabsam o zaman da etkisi daha çok oluyomuş. Ama kendimde şunu fark ettim bundan 1 ay önce fln citoles kullandım 1 ay kullandım oda ağır gelmişti doktor ilacı değiştirdi işte bunu yazdı. Kendimi aşırı derece özgüvenli hissettirdi yani önceden olsa herşeye susup geçen veya içine atardım. Bugün ilk defa kendime söylenen bisey için hakkımı savundum ve dışarıya çıktığımda sürekli başım öne eğik hiçbişey dikkat etmeyen sadece bi isim varsa hemen halledip koşa koşa eve gelen evden dışarı çıkmayan birisiydim bu ilaçtan sonra dışarıya fln çıkarken hiç korkmadan böyle endişe duymadan çıkıyorum içimdeki o ürperti kaygı gitti sanki yerime başka biri gelmiş gibi ilacın etkisi baya baya iyi ama çok aşırı mide bulantisi yapio bide bağımlı kalmaktan çok korkuyorum çok yorum okudum bırakamayan bırakınca daha kötü olan kişilerin yazılarını fln bende öyle olurmuyum yoksa tamamen iylesirmiyim.