079aslankuzusu Kızlar bebeğim 10 aylık kuru dolma yaptımda tatdırabilir miyim internette patlıcan 2 yaş öncesi yedirilmez yazıyor
Ruzgarveannesi1 079aslankuzusu yoo benim bebeğim 11 aylık biz yiyoruz dr. Osman gönülal var takip edersen o sadece bal yasak 1 yaşa kadar diyo diğer şeyler asılsızmış çilekte yiyoruz hiç bir sorun yaşamadık
CizerBirAnne 079aslankuzusu bir çok şeyi 1 yaş öncesi yedi kızım, Patlıcan, çilek vs dahil. (Tabi süt bal gibi besinler hariç) Zaten internetteki şu besin şu ayda yenir bilgilerinin çoğu yanlış.
079aslankuzusu Ruzgarveannesi1 ay cok saolun 10 aylık çilekte vermek istiyodum tam siz ne zaman çilek verdiniz
livanurvealpinannesi61 Ruzgarveannesi1 patlıcan da nikotin var 2 yaş ve üzeri hatta mümkünse hiç verilmese daha iyi. 10 aylık bebeğe patlıcan verilmez.
Irmakmelegim CizerBirAnne yanlış deil doğru aslinda sadece annelerin işine gelmiyor illa çocuğu eski usul zararları yararlarını bilmeden yediriyorlar doktorlar en iyi sini bilir
Blt-0505 079aslankuzusu ya ben de sadece bal vermedim 4 aylıkken ek gıdaya geçmek zorunda kaldık 5 aylık kelle paça içerdi patlıcanda herşeyde yedi şükür bişey olduğu yok ya
Eymenikonunannesi14 İcerdigi yuksek Nikotinden dolayi 2 yastan sonra oneriliyor oğlum14 aylik ben daha hic vermedim
Deletedmom_48 079aslankuzusu 10aylık oğlum çilek karpuz kavun vs yiyor patlıcanı güvec olunca veriyorum bugünde yedirdim hatta :)bal süt dışında bnde veriyorum çoğu şeyi
Irmakmelegim 079aslankuzusu kziim 21 aylık 18 aylık beri doktorumuz patlıcan verdirmeye başladı şuan erken vermeniz için patlıcan in zatn bir yararı yok bebkleree nikotin var icinde
CizerBirAnne Irmakmelegim benim çocuğumu nasıl beslediğimi bilmeden nasıl bir yargı bu 🙃 eski usül yeni usül falan filan boş işler, insan gibi yemek yiyor çocuk, doktorumuza danışarak. İşini hakkıyla yapan doktorlar en iyisini bilir.
livanurvealpinannesi61 CizerBirAnne benim 2 çocuğum var Çocuk doktoru patlıcan 2 yaştan önce verilmez hatta hiç verme içinde nikotin var dedi. Gıda mühendisleri de 2 yaştan önce verilmez Diyor.
Irmakmelegim CizerBirAnne sizin için demedim zaten genel söyledim eski usul dediğim şu çocuğa ne bulursan onu verme 10 aylık bebeğe inek sütü bile veren ilginç insanlarımız var ne yzkki şaka gibiler hayatı boyunca yemek yicek zaten mesela bizede doktorumuz kızım 10 aylik çilek tatirsbilurisn dedi 16 aylıkken patlıcan başlayabilirsiniz dedi bakla 24 ayda basliycak dedi mesela bize avakadoyu nbile 8.ayda önermişti her doktorun sistemi farklı şuan 21 aylık kizim
SelimeliS 079aslankuzusu nikotin icerdigi icin 2 yaşından once vermedim ben şuan 3bucuk yiyor artık tabi
CizerBirAnne livanurvealpinannesi61 bizim doktorumuz da “patlıcanın içindeki nikotin yetişkine bile etki edecek seviyede değil. Bu çocuk oturup 1 kilo patlıcan yemeyeceğine göre sakıncası yok” dedi.
Simmomy 079aslankuzusu kendi doktorum onermedi sebebi nikotin içermesi besleyici değeri zaten pek yok
Denizanasi92 Simmomy ay bunu nerden çıkardınız tamam nikotin var da bir sürü yararlı şey de var doğada faydasız sebze mi olur
Aysegul93 079aslankuzusu 16 aylık patlıcan vermedim heöşireyim doktorlar pek onermiyor. Yemeğin suyundan verdiği için alerji olan cocuklar var
NariNariKiminYari Denizanasi92 faydasız dememiş ki arkadaş besin değeri pek yok demiş ki gerçekten öyle lif bakımından zengin bir sebze fakat yedirilmesi gerekli mi tartışılır yüksek oranda nikotin var ve gaz yapıyor
Simmomy Denizanasi92 elinizin altında İnternet var aratin bakin vermek istiyorsanız verin bu üsluba gerek yok bundan sonra da madem cevaptan hoşnut olmayacaksınız yedirin dolmalarinizi sormayın