CaglaMenessa Ezoo355 doğumdan beri kullanıyorum yaklaşık 8 aydır düzenli kullanımda etki ediyor memnunum ben
Ordinary CaglaMenessa ortalama 4 ay kullanıp, bebeğim büyüdükçe hakkaten fırsat bulamayıp ya da unutup bıraktım. Ne kadar kullanmanızı önerdi doktorunuz , bu soruyu sormayı bile ihmal edecek yorgun anne olarak kullanıp fayda görmüş size sorayım ;)
CaglaMenessa Ordinary benim de bazen unuttuğum oluyor, bir süre söylemedi doktor , artık her duştan sonra sürüyorum kullanım sıklığım azaldı yani
Svgcarim Acaba sonradan kullanılsa işe yarar mı 11 ay oldu doğum yapalı ama benim sezeryan izim çok kötü
Melikeeerabia Ezoo355 benim kaşimi yarıldi düşüp vurdum onun için aldım şuan bı etki görmedim 10 gün oldu daha
BarlasMomm Fahin yok bende soyma olmadi. Gunde bir defa surdum. Iz kalmadi hic ama doktordan da kaynakli olabilir iz kalmamasi
Fahin BarlasMomm bana madecassoll yazmisti doktorum. Megerr alerjim varmis yaranin üzerine kararti yapti ben de kasinmaya baslayinca biraktim ama yine de kararti yapti iste
BarlasMomm Fahin kotu olmus ya renk acici kremler var galiba duymustum onlari bir arastirin isterseniz