Visnelidondurma Bebeğimi yıkıyordum kuvette bi ara ayağa kalkmaya çalıştı geri düştü kuvete baya da su doluydu baya su yutmus olmalı hemen kaldırdım ama bişey olur mu su kopukluydu uni baby ile yıkıyordum
hepmutluolesma Visnelidondurma bence bi şey olmaz çünkü bebişler duş alırken maalesef köpük vs yutuyor zaten
Biroglanannesi Visnelidondurma Benim bebem her banyoda uni baby yutuyor 😅 ister istemez kaçıyor ağızlarına bir şey olacağını sanmam
Adenmoms68 Visnelidondurma merak etmeyin benim kızım 3 aylık olacak doğduğundan beridir uni baby ile yıkıyorum benim kızımda hep yuttu hiçbişey olmadı zaten o sampuanlar bebeğe göre en zararsız halde yapılıyor illaki zararları oluyor ama bebekte sorun yasatmaz elimizden geldiği kadar dikkat edelim yinede 😇
Hareketvakti Visnelidondurma bir şey olmaz kaç aylık ☺️ bende çok evhamlı bir anneyim ama banyo da illa ki su yutuyorlar bir de diyelim çok yuttu yinede bebek bunu tolere edebilir bence gerçekten çok güçlü yapıları var neler neler yiyip bir şey olmayan bebekler var ben urfa da yaşıyorum bebeğe afyon verildiğini bile gördüm yani uyusun diye. Tabi bu çok uç bir örnek bir şey olmaz merak etmeyin ☺️☺️
Visnelidondurma Hareketvakti 8 aylık yani hep illaki yutuyor az da olsa hatta eğilip suyu yaliyor,ama bu sefer suyun icine gömüldü kaldi onyuxdrn endiselendim. Afyon nedir ya tövbe yarabbi oldu şat attirsinlar bebeğe sabaha kadar uyusun diye 😒
Hareketvakti Visnelidondurma ya işte o kadar bilinçsiz insanımız var ki bende hayret ettim 🥲 bir de daha 6 aylık olmayan bebeğe danone yedirildiğini biliyorum yani herkes bilinçli değil maalesef 🙁