CmreKSidar Keremikobayky benimde şimdi geldi gerçekten çok güzel görünüyor kaç aylıktan beri ilgisini cekiyor açayım mı şimdi bilemedim ☺️
2prenses2prens CmreKSidar kur tabi 1 seviyeye getir müzikler baya uzun süre çaliyo her seferinde bebegin tekme atmasına gerek kalmadan biraz büyüdükçe 2 3 seviyelerine geçersin canım sağlıkla mutlulukla kullansın minik prenses🥰 bu arada momdan hatırlıyorum seni bebiş kızdı dimi 😊
littlemermaid22 CmreKSidar 4 aylıktan beri kullanıyoruz bebeğim şuan 8 aylık hala oynuyor kesinlikle kurtarıcı bi ürün 😂 benim bebeğimde kucak kuşuydu bunun oyuncakları, piyanosuyla baya oyalanıyorlar
CmreKSidar 2prenses2prens evet evet kız canım aynen momuda bırakmadım orası ilk göz ağrım ☺️ İnsallah sever valla çok ümitliyim
Gny18 CmreKSidar ben bundan değil de 4 gen olandan kullanıyorum hatta dün kaldırdım artık bebeklerim halıda durmuyor sürekli bi yerlere yuvarlanıyor diye 😃 3 aylık olunca ilgisini çekmeye başlamıştı ama sizin halı ışıklı ses falan da çıkıyorsa baya dikkatini çeker.
Anr5155 CmreKSidar bizde başka bir marka var ışıklar sesler çok dikkatini çekiyor ve ayaklarının daha hareketli olmasını sağlıyor kendi kendine oyun kurmayı öğreniyor 2 ay erken değil piyanoyu keşfetmese bile üstteki oyuncaklarla oynar benim kızım 7 aylık oturur vaziyette kullanıyoruz şimdi
Lidyos Benimki tembel biraz, yatıp sadece müzik dinliyor, biraz sonra da mızıklanmaya başlıyor kucak diye. 3,5 aylığız
Mdorukkk CmreKSidar canım benzerini aldık ebebek’ten çok iyiydi yani oğlum çok sevdi. Dönene kadar kullandık dönmeye başlayınca halı artık dikkatini Çekmez oldu
123321123 2.ay ilgisini cekmesi için biraz erken ,eger vakit gecirmezse demoralize olmayın gunden gune orda vakit gecirmeleri artıyor ilk zamanlar maksimum 5 dakika duruyorken zamanla daha da artıyor oraya koyup mutfakta yemek yapıyorum ben oradaki oyuncaklara bagımlı kalmadım e bebekteki aynalı diş kaşıyıcılarından aldım onlar daha da ilgisini cekti 6aylıgız
CmreKSidar 123321123 bende hemen ilgisini çekmez diye düşünüyorum daha küçük hatta koydum ağladı demin gelmişti sonra müziğini açtım uyumaya başladı ama denk mi geldi bilmiyorum 😂