Anr5155 CmreKSidar bizde başka bir marka var ışıklar sesler çok dikkatini çekiyor ve ayaklarının daha hareketli olmasını sağlıyor kendi kendine oyun kurmayı öğreniyor 2 ay erken değil piyanoyu keşfetmese bile üstteki oyuncaklarla oynar benim kızım 7 aylık oturur vaziyette kullanıyoruz şimdi
CmreKSidar 2prenses2prens evet evet kız canım aynen momuda bırakmadım orası ilk göz ağrım ☺️ İnsallah sever valla çok ümitliyim
Lidyos Benimki tembel biraz, yatıp sadece müzik dinliyor, biraz sonra da mızıklanmaya başlıyor kucak diye. 3,5 aylığız
Mdorukkk CmreKSidar canım benzerini aldık ebebek’ten çok iyiydi yani oğlum çok sevdi. Dönene kadar kullandık dönmeye başlayınca halı artık dikkatini Çekmez oldu
123321123 2.ay ilgisini cekmesi için biraz erken ,eger vakit gecirmezse demoralize olmayın gunden gune orda vakit gecirmeleri artıyor ilk zamanlar maksimum 5 dakika duruyorken zamanla daha da artıyor oraya koyup mutfakta yemek yapıyorum ben oradaki oyuncaklara bagımlı kalmadım e bebekteki aynalı diş kaşıyıcılarından aldım onlar daha da ilgisini cekti 6aylıgız
CmreKSidar 123321123 bende hemen ilgisini çekmez diye düşünüyorum daha küçük hatta koydum ağladı demin gelmişti sonra müziğini açtım uyumaya başladı ama denk mi geldi bilmiyorum 😂
2_anne_ CmreKSidar Yaa bu çok güzelmiş. Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum çünkü bebeğim gündüz hiç durmuyor. İş yapamıyorum yemek zor yapıyorum. Bim’de vardı unuttum eşime aldırmayı üzülüyordum kaçırdım diye ama piyanolu daha hoşmuş. Bu markadan favoriledim ben de kuponu da var 916 TL ye düşmüş. Pahalı ama diğer markalar çok güvenilir gelmedi dediğiniz gibi.
CmreKSidar 2_anne_ evet bimdekini bende elime alıp bırakmıştım bu piyanolu falan daha çok ilgisini ceker diye düşündüm insallah öyle olur ☺️
Poyrazin_annesii Bnde ıkıncı el alıcam sıfırları cok pahalı. Paramı denkleştırebılsem keske . Cok oyalayıcı bırsey bnce
CmreKSidar Poyrazin_annesii ikinci el gayet temiz kullanılan ürünler var bende hep bakıyordum ikinci el insallah gönlünüze göre olur ❤️
1kizannesi__ CmreKSidar hayırlı olsun o zaman😊 bende yorumlara bakarak katar verdim onu almaya bakalım😊