Zrnn Hipp maması kullanan var mı acaba ? Ben sma dan hippe gectim ama hala hangısının iyi oldugunu bilemedim. Kullananlar yardımcı olursa cok sevınırım.. tesekur ederim 😌
Gamzebysl Zrnn Bende hippten smaya geçtim iki gün oldu: ) hippten memnundum çocuğun çabuk acikmasi dışında
Gokcesin Zrnn biz memnunuz şimdilik combiotic kullanıyoruz kabızlık olduğu için. Hâlâ tam çözülmüş değil kabızlık ama çok mama değiştirdiğim için biraz bekleme kararı aldım bu 3. Mama bebiş 4 aylık 😊 sma da kullandık iyiydi doyuruculuğu sadece kabız olduğu için değiştirdim.onu da mama mi yaptı d vitamini mi bilmiyorum 😑
Suleyilmaz Zrnn 41 günlük bi oğlum var en başından beri hipp combiotic kullanıyorum ve aşırı memnunum gaz kabızlık gibi bir sorun yaşamadık ve de kilo alımı da gayet iyi bir kaç yerde çabuk aciktiriyor deniliyor bence çocuğa göre değişiyor kullanmaya devam edin derim 😊
Zrnn Gamzebysl daha mı cok acıktırıyor.. organık dıe hıpp aldım ama yorumlara baktımda pek iyi seyler goremedım. Suan cok karArsızım iyisi olsun ıstıyorum ama hangısı iyi bılmıorm
Asyas_m0m Hipp organic combiotik , şiddetle tavsiye edebilirim. . . Ben çok memnun kaldım çünki benim kızım hiç bir devam sütünü içmedi aptamil dahil, kabızlık sorunumuzda olmadı çok şükür inşallah sizin bebişde beğenir 😊 başarılar 🤗🤗
Zrnn Asyas_m0m tesekur ederimm.. 🤗aslında begendı ıkıncı kutuyu kullanıyoruz bir sıkıntı yasamadık Ama dedıgım gb internetten arastırdıgım da yorumlar cok kafamı karıstırdı..
Asyas_m0m Gokcesin D vitamininden olamaz canım nasıl olsa 1 damla veriliyor sadece ve D vitamini kemikler için nasıl iyiyse bağırsaklar içinde okadar etkili
Gokcesin Zrnn bu arada kilo alımı iyi onu yazmamışım 😊 fazla aldı hatta dr ek gıdaya başlattı çok aldığı için kilo alımında problem yaşamazsınız inş
Gokcesin Asyas_m0m bizim dr her mama kabızlık yapabilir dedi mamadan muhtemelen ama bugün 5. Gün tık yok 😔
Asyas_m0m Gokcesin sabah ilk sütün içine 1 çay kaşığı saf zeytin yağı koyabilirsin oylede dene belki yardımcı olur mesela 3 gün daha eğer ki yardımcı olmuyorsa pure verebilirsin 2-3 çay kaşığı 2 gün 5 kaşık Gerber’in kutulmuş sıyah erik
Nur123 Zrnn Kızım dogdugu günden beri hipp kullandım ne kabız nede alerji Bi durum yaşamadım çok memnunum kızım 1 yaşında şükür arada verıyorum hala 😊