kizlarimbenimherseyim 3 aydır kalcadan geçemiyoruz bu ay ferijta yastığı verdiler hiç kullanınız oldu mu geçiyor mu ise yaradimi sizlerde
Huma_kus34 kizlarimbenimherseyim biz kullandık frajka yastığı şuan kızım yürüyor kalçalar yerınde çok şükür
Gozdedmr kizlarimbenimherseyim bız tübirgen ortez kullandık 2,5 ay Şükür ıyılestı 1 ayda sadece gecelerı takacagız Sıze tavsıyem bu konuda uzman ortapedı doktoruna goturun Rastge ortapedı doktoru anlamıyor
kizlarimbenimherseyim Annebbk sağ alfa acısı 60 beta acısı 54 tip1 sol alfa acısı 58 beta acısı 55 tip2b
Annebbk Hediye-73 bize de doktor abduksiyon ortez yazdı fakat bize verilen frejka yastığı sanırım çünkü İnternete yazınca o çıkıyor zahmet olmazsa ortezinizin görüntüsü atabilir misiniz
kizlarimbenimherseyim Huma_kus34 biz 4 ayligiz ne kadar kullandınız birde takili olunca uykuya geçemedi bende onun yerine cift bez taktım gece taksam mi takmasam mi bilemedim birsey olur mu
Boncugumsun 2 aylıkken gittik sağ kalçada sıkıntı var dedi ortapediye yönlendirdi çift beze gerek yok dedi 3. Ayda tekrar gel dedi gittik hala sıkıntı var şimdi de tedaviye başlanması lazım diyor.özele gidicez tekrar
Annebbk Hediye-73 ya ben de bilmiyorum peki ön kısmı açık mı sizin taktığınızın sadece arkada mi desteği var