Kuzeynepp Oglusumunannesii biz bastan beri golden goat kullaniyoruz keci sütü. Zaten araştırırsaniz en katkisiz dogal mama kokusuda guzel bebegim severek iciyor.
AYSEL2015 Benim kızım 10 aylik wkk gıda ve kaşık mama yiyo önceleri bebelac alıyordum geçen bir kadınının önerisi ile hipp aldım yiyo bayıla bayıla yemiyo ama yiyo.birde aptamil devam sütü kanıyorum.. ekk gıdaya dair her şey yiyo
Sevdaeliz Oglusumunannesii canım biz bebelac kullandığımızı doktora söyledik iyi dedi tadı güzel onu bebekler seviyor genelde dedi ayrıca bebeğimiz kabız olmuyor başka mamalrda oluyor
Oglusumunannesii Sevdaeliz aptamilden sonra hipp aldım onu hiç içmedi aptamili acıkınca bitiriyordu en azından. Tekrar aptamile devam edip biberonumu değiştireyim diyorum bir de öyle deneyelim bakalım🙈 sma icin tadı acı diyorlar bebelac da pek güven vermedi bana yaa off bu çocuklar niye böyle biz dost birsah Torku sutas hepsini içiyoruz ne anlıyorlar da seçiyorlar anlamadım ki
Sevdaeliz Oglusumunannesii canım biz aptamille başladık eşim ne alaka gitmş bebelac almış biz de kullanınca sevdik sonra sma övüyorlardı denedik kabız oldu geri bebelaca döndük benim kabız olunca çok sorun yaşadık o sebeble bebelactan vazgeçmem daha
Oglusumunannesii Sibelcinar aptamil çok güzel kilo aldırdı az içmesine rağmen iki günde farkı gördüm sanırım ona devam edeceğim
1Cicianne Oglusumunannesii aptamil tatsız sevmiyor genelde bebekler Biz hipp kullandık ama bebelac ı çok seviyor Bebelac biraz daha tatli anne sütü gibi tadı Dene derim canım
SCerenY Dnz15 bizde genel bir kabızlık vardı en azından gaz yapmıyor diye kullanmaya devam ettim düzeldi sonradan. Sadece kakayı yeşil çıkarıyor bu mama ama normalmiş o da
Oglusumunannesii Sevdaeliz tabiki ne güzel siz mamanızı bulmuşsunuz :) benim bebeğim biberon sevmiyor meme de emmiyor emzikde tutmuyor ama kaşıkla iciyor yiyor herseyi buna nasıl bir cozum bulabilirim şaşırdım kaldım
Sevdaeliz Oglusumunannesii Oglusumunannesii başından beri biberonla besleniyor bir hafta kuvezde yattı benim kızım öyle alıştığından bilemiyorum emziğe de bir buçuk ay uğraştık almadı canım biberona alışmaması iyi değil mi meme reddi olmaz benim kızımın memeye ilgisi bayağı azaldı yine de alıştırmak istiyorsan anne meme ucuna benzer biberonlar var diye duymuştum onları denedin mi gerçi meme de emmiyor demişsin emme refleksi kuvvetli değil herhalde doktora danışmak gerekiyor bence
SCerenY Dnz15 fitil çok kullanmamaya çalışın bizim de 6-7 günleri bulduğu oluyordu. Sabahları aç karna bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum mamalarına da katıyordum iyi geliyordu. Ek gıdaya başladıktan sonra da en büyük kurtarıcımız avokado oldu 🥰
SCerenY Dnz15 yani 6 aylık olana kadar bir günde yaklaşık 3 çay kaşığı veriyordum. Kakasının durumuna göre de arttırıp azaltıyordum. Ek gıdadan sonra çok ihtiyacımız kalmadı. Verecekseniz zeytinyağı asidi düşük vermeniz lazım ama aklınızda bulunsun