ssulesevimlii Betuldalyan benim oglum uyuyo cekip kapatmak tabi uyku acar ama yuzunu bi mendille orttugunuz zaman cidden uyuyolar. Ben emzigi veriyom agzina yuzunede bisi kapatiuom hopp islem tamam 🤣
Betuldalyan ssulesevimlii benimkide kucukken gozlerini mendille kapattigimda uyurdu hatta yarim kundakta yapardim simdi nerdee hersey agizda hersey oyun 😁
MerveAkbs Betuldalyan mendili denemedim ama uykusu geldiği ve uykuya dalamadınız vakitler iki kaşının ortasını hafif hafif ovar gibi yapıyorum ve uykuya dalıyor hemen.
Betuldalyan MerveAkbs kucukken oda ise yariyordu simdi ellerimi tutup agzina goturuyo uyku yok ama oyun bol 😊
NurefsanBahar Yahyaaliannesi ahah😂 annem bisey diyor diyorum ki ama internette oyle yazmiyor. Annemin tepkisi su: " internet cocuk mu dogurmus nerden bilecekmis?" 😂😂 o hesap oldu bu da.
Ozteber Betuldalyan benm.okudugum kadarıyla o çocukta kırpık göz yapiyo yani hani büyüklerde oluyo ya sürekli açıp kapatıyorlar göz kapaklarını ole olurmus
Betuldalyan [bilinmeyen] iyiymis ama benim bebis erkek yurutec dusunmuyorum emeklemeye kaldi is artk 😊