Kadifemsii cansuturgut meyvesuyu kutusundan sıkmıştım . Pipetten geldiğini farkedince kendisi çekmeye başlamıştı
Dmlygt benm kızım bugün 8 aylık oldu 6,5 aydır pipetle içiyor ama herhangi bir uygulama ile değil kendisi keşfetti baktık ki içebiliyormuş , şuan pipetli suluk ile içiyor , meme emmesi nasıldı anneyi çok sık emen bebekler kendiliğinden bazen içebiliyormuş
cansuturgut Dmlygt aşırı derecede emiyo aslında ama içemedi ısırmaya falan çalışıyo çekmeye çalışmıyo hiç hatta bugün emzirirken bi anda pipeti verdim belki çeker diye ama yok ısırıyo sadece 😂
menek16 cansuturgut 8 ay 3 günlükken denedim d vitamini damlasını verirken bi damla ben sıkıyodum kalan kısmı kendi çekiyodu pipetli sulugu aldıgımda da yine d vit verdim peşinden tekrar onu verir gibi yapıp sulugu verdim çekti o gün bugündür pipetli sulukla içiyor bir de pipetin bi ucunu kapatıp bardaktan su çekip denemiştim ama orda başarılı olamadık pipeti yemek istemişti 😅 ama bu yöntemle de baya ögreten var çevremde
Elifm2209 cansuturgut Gün içeresinde ara ara nasıl içildiğini gösterin siz bence. Sonra da ortaya koyun kendi gidip inceler. Benim kızım öyle öğrenmişti
Lolik cansuturgut oğlum bugün 8 aylık oldu 5.5 aydan beri pipetli suluk kullanıyoruz 2.verişimde içmeye başladı emme refleksiyle alakalı sanırım direk cukcuk😀
SelinLidya Biz de 1 aydır pipetli suluk kullanıyoruz. Bardağa su koyun . Pipeti de içine koyun. Pipetin üst tarafı yani bebeğin su içeceği tarafı parmağınızla kapatıp pipetin suyun içinde kalan bölümünde suyu parmağınız yardımıyla tutun. O suyu bebeğin ağzına götürün ve parmağınızı yavaşça çekin , su bebeğinizin ağzına gelsin . 3 günde böyle alısıyor . Pipetten suyun geldiğini keşfetmesine yardımcı olmustum ben bu şekilde . Bilmiyorum nasıl yaptığımı tam anlamıyla anlatabildim mi ☺️
cansuturgut SelinLidya ben bugün bunun aynısını denedim gerçi 1 kez denedim belki o yüzden içememiştir birkaç kez deniyim alışır inşallah
Lolik cansuturgut bir hemşire 4. Aydan sonra bebeklerin pipet kullanabileceğini söylemişti bunu duyunca hemen denedim ve gerçekten hemen kavradı deneyin almazsa tekrar tekrar deneyin büyük rahatlık
SelinLidya cansuturgut biz 3 gün denedik . Öyle suyu ağzına verdikten sonra pipeti yine bardağın içine koydum çekmesi için ona sundum . Umarım sizde de işe yarar
Minel-inannesi cansuturgut benim çılgın kızım adeta emzik biberon düşmanı, karsidan gorunce ağlıyo🤦 mamajo alistirma bardagi aldik sapina bi lastikle pipet bagladim disarda yanimizda onu tasiyoz. evde kendi kucuk bardagi var bazen pipetle icer bazen direk bardaktan icer. Te bu 4.ayda demir damlasiyla basladi pipetle, bardakla icmeye 7aylik oldu hala ayni devam ediyo