Melikegencall1 Üç gündür yapıyorum 30 dk olanı 53 kiloydum hamıle kaldığımda 87 ile doğuma gittim şuan 75 il ama basen göbek ne varsa büyüdü istikrarlı bir şekilde yapıyorum inş işe yarar
Aysee_38 Melikegencall1 ben 40 dk yapıyorum haftanın en az 3 4 günü. Diyetisyenim dedi. Diyet eşliğinde 2 ayda 79 dan 74 E düştüm. Faydası olmaz olur mu. Ama 40 dk lık bence işe yarar 30 dklık kilo koruma için yapılabilir.
Minikmucizemmmmmm Ya bende 4 gundur yapıyorum suan daha etkisini goremedim yada ben acelemi ediyorum acaba tahmini nekadar zaman da faydasını gorurum
Eminegul5 Kadifemsii masallah ne güzel vermissiniz ya ben de vermek istyorm ama emziriyorum sorun olurmu bilginiz varmi
Kadifemsii Eminegul5 hala emziriyorum günde 2.5 3 lt su içiyorum . Bi eksisi olmadı yani emzirirken de Leslie yapabilirsiniz
Sahingiller Mzif şuan 70 kiloyum 58 60 olsam iyi 😂😂sezeryan göbeğim var o sarkık duruyor nasıl yapacam bilmiyorum senin hedef kilon kaç
Kadifemsii Bebeym_0666 hayır yaşamadım . Bu dizleri karna çekme hareketini yanlış yapıyor olabilirsiniz eğer ki ağrınız varsa . Annem yaşadı çünkü hareketi düzeltince ağrısı olmadı