AselBebekveAnnesi Allah aşkına var mi başına gelen doktoru aradım yoğurt ver ayran icir dedi ama içim hic rahat değil 1 tane dolorex hap içmiş napim bana akıl verin var mi başına gelen kızım 14 aylik
Ysgl26 AselBebekveAnnesi nerden bulmuş hapı neden ulaşabil3ceği yerlerde bırakıyosunuz? Doktoru bişy olmaz dediyse olmaz merak etmeyin 1 tane haptan ne olacak. Dikkatli olun
NunuDudu AselBebekveAnnesi hastaneye gidin acile lütfen.doktor nasil böyle bir sorumluluk alır ayran içmek, yoğurt yemek çare olsaydı zehirlenme diye birşey kalmazdı sanırım.
Brokolilim AselBebekveAnnesi Ağır bir hap bence siz acile gidin sizin aradığınız doktorda iş yok ihmale gelmez o ilaç büyüklerde bile uyku yapıyor.
Karpuz25 AselBebekveAnnesi yani sonuçta ilac içmiş burda sorulacak bisey değil hemen doktora götürün dolarex ağır ilac babam büyük adam olmasına rağmen bu ilac çok tehlikeli içme demişti sen durma doktora git
Oglum6ask Başıma gelmiş olsa allah korusun doktora giderdim 😔 yani hanımefendi geçmiş olsun bence sağlık ocağıda olsa gidin hastaneye gidemezseniz bile küçük bebeğiniz fikrimce …
AselBebekveAnnesi Ysgl26 Karpuz25 Anne-canan Anne-canan Winnithepooh Size çok ağır konuşurdum ama dua edin psikolojim şuan buna müsait değil. Annemde kalıyordum evimde ilaçlarım üst cekmecelerde oyle olmasına rağmen de bütün cekmeceleri bantlamışım burda da her yeri bantladım ilacı içmeden yarım saat önce de evi iki kere süpürdüm ilacı yerde bulmuş ya yatağın yada koltuğun arasındaydı yoksa ortalığı süpürdüm görürdüm iki tabletti makasla kesilmiş kutuyla olsa mutlaka görürdüm içer içmez 2 ayrı çocuk doktorumuzu arayip sordum ikisi de 1 taneyse korkma bisey olmaz takip et dediler yinede ambulansı aradım mitingden dolayı gelmediler bunlara rağmen aldım komşuyla acile goturdum daha yeni geldik eve yani kısaca bilip bilmeden konuşmayın kötü kalbiniz gibi geçsin hayatınız başka da bisey demiyorum
Kbrnhr Ablamın başına geldi, doktorunuz şaka yapmış olmalı. Hemen acile gitmelisiniz. Ablamın bebeğinin midesini yıkamışlardı. Ve korkutmak gibi olmasın anne babaya tutanak bile tutmuşlardı
Karpuz25 Kbrnhr tutarlar tabi ortalık yerde ilacın ne işi var ya buzdolabı denen bisey var yada yükseğe Bi dolap VS.yapsinlar
Sunlight AselBebekveAnnesi Çok geçmiş olsun bi doktor nasıl yoğurt yedirin der şok oldum. Durmayın gidin mutlaka hala durmanız hata. 1 tane içtiğine emin misiniz. Nasıl içmiş yutmuş ben anlayamadım. Çok ufak daha. Mutlaka götürün siz onu bana kalırsa
Busbus34 AselBebekveAnnesi hemen acile gidin lütfen ağır bir hap ztn bizim biyerimiz ağrıdığında dolerex iyi hap hemen geçiriyor diyip içiyoruz acile gidin burda herkez ne yazıcak diye beklmeyin bence
Saretiryaki Karpuz25 Bu nasıl bir soru hangi anne içsin ister demekki farkettmedi bulmuş çocuk bu durumda bir kadının başka bir kadına hatta anneye bu tavrı nedir. Bir öneriniz varsa yazarsınız
Mercosey AselBebekveAnnesi kustırmaya falan çalışmayın. 114ü arayın ulusal zehir danışma hattı en iyi onlar bilir
Karpuz25 Saretiryaki önlem alabilir sonuçta evde çocuk var ayrıca size yorum yapmadım söz hakkınız yok iyi günler
Anne-canan Karpuz25 Ya vallaha ya bu kadar da insan kıt olamaz doktora gitmek için daha ne olması gerekiyor açana
Farketmez AselBebekveAnnesi bence hastaneye götürün içiniz rahat eder bı olumsuzluk olursa onu engellemıs olursunuz yoğurt ayran ıcsın dıyen kısının doktorluğundan şüphe duyarım yanı
Farketmez AselBebekveAnnesi bence hastaneye götürün içiniz rahat eder bı olumsuzluk olursa onu engellemıs olursunuz yoğurt ayran ıcsın dıyen kısının doktorluğundan şüphe duyarım yanı
Winnithepooh Karpuz25 bence doktor aramadı HC bir doktor demez bunu bence sadece doktora sormadı denmesin diye yazdı diye düşündüm 🤷🏼♀️