Y-1A Kızlar bebek arabası ne önerirsiniz pahalı olmayacak şekilde ve hafif olsun istiyorum baston mu alsam normal mi bilemedim bir tane ikinci almıştım travel sistem diye kraftın ama hem çok ağır hemde katlanmıyor çok yer kaplıyor sizler ne önerirsiniz baston veya normal bebek arabası olarak elinde ikinci el olan satmak isteyen falan olursa onları da değerlendirelim
delirmeceler Y-1A baby hope bir araştırın fiyat olarak makul bir çok seçeneği ve kullanan tanıdıklarımda var gayet memnunlar hafif katlamasıda kolay hem baston hem bebek arabası yatış özelliğide var
Habibeears Y-1A canım boy kullanıyorum,bebeğim 4 aylıkken umreye gittim her türlü iyiki dedirtti şuan 9 aylığız hala kullanıyorum, Arabistan’ın o taş bayırına iyi dayandı valla hafif tek elle kapanıyor çekme aparatı var 🌸
Gzdzeynep Y-1A kabin boy olanlardan almalısın kullanımı kolay. bazı modeller bastonlardan bile daha hafif ve minik olabiliyor katlanınca
Y-1A delirmeceler katlanıp açılması ve katlanınca ne kadar olduğu gösterilmiyor fotoğraflarda trendyoldan baktım şimdi de evet fiyatı da çok uygunmuş gerçekten kullananlardan duyduğunuz şikayetler var mı
Guley 4baby Active plus kullanıyorum gayet memnunum 2 yıla yakındır kullanıyorum 3 kademesi var tam yarım dik pozisyon tek elle bile katlanıyo yer kaplamıyor
Kbrmd Guley Peki ağırlığı nasıl ben hafifi olsun diye kabin boy istiyorum ama onlarda tek yönlü bu da diğer traveller gibi ağır mı
delirmeceler Y-1A hayır aksine çok beğeniyorlar kolay katlanıyor kabin boy oluyor birde tam baston olanı var o ince uzun oluyor
Gzdzeynep Y-1A ben kraftın modellerini beğenmiştim. alacaktım annem baston diye tutturunca baston aldım. annem kullanacaktı bebek arabasını. bizde bir de joie litetrax3 var kendimiz onu kullanıyorduk. şimdi kızım 4 yaşında artık bebek arabası da kullanmıyoruz
100710 Y-1A Canım ebebekten daha yeni aldım baby plus coupe bebek arabası çok hafif kapatması da çok kolay valiz gibi sürebiliyor ama ben çift yönlü değil diye travel sistem bebek arabası almak istiyorum
btlbsr Y-1A chicco goody plus kullanıyorum yenidoğandan itibaren pusetle kullandım desteksiz oturmaya başladığı andan itibarende puseti çıkardım. Çok yer kaplamıyor ve hafif ben bu yüzden tercih ettim. Sürüşü bence iyi ama büyük traveller gibi taşta vs süremezsiniz bunu göz önünde bulundurarak değerlendirebilirsiniz.
ErsagunAktugunannesi Y-1A joie tourist signature kabin boy bebek arabası kullanıyorum oğlum 2 aylık tam yatar pozisyonda kullanıyorum şu an büyüdükçe değişecek. Araba çok hafif ancak kabin boyların neredeyse hepsi tek yön dışarıya bakar. Çift yön yok. Ben memnunum