Yeniann3 durukusunannesi_ bende ilaç bittikten sonra alerji testi yaptırıcam. Şehir hastaneye git dediler. Bakalım ne olduğu ortaya çıkar inşallah
durukusunannesi_ Yeniann3 şehir hastanelerinde yok alerji testi benim bildiğim ben üniversite hastanesinde yaptırdım
S_x_w Yeniann3 kortizonlu bir ilaç bu yüzden kullanırken sıfır tuzlu beslenmek gerekiyor..3 gün kullanıp çok dikkat etmiştim ve kilo artışım olmadı
zeyn6 Akrkle rahatsızlığım için kullanmıştım evet doktor kontrolünde bi kaç gün ama siz yine de doktorunuza danışarak kullanın
Akrkle Yeniann3 merhaba bana da verdi doktorum emzirirken tükettiniz mi acaba bana nasıl kullanıcağımı söylemedi aradım hastaneyi ulaşamadım siz nasıl kullandımız
Akrkle zeyn6 teşekkür ederim malesef danışamadım üniv. Hastanesi ulaşamadım kontrole gittiğimde söylicem emzirirken tüketebileceğin bi ilaç dedi ama süre bazlı bir şey söylemedi 😞 örn iç 2-5 saat sonra sağ emzir vs. Gibi
zeyn6 Akrkle çok geçmiş olsun benim doktorumda emzirirken alabilirsin demişti ben ilacı alıp üç saat emzirmiyordum sizde bu şekilde kullanabilirsiniz
Akrkle zeyn6 teşekkür ederim o şekilde almaya başladım 🙏🏻 kilo yapar diyen oldu ve yorumlarda tuz ve şeker uzak durun diyan doktorlar olmuş bizimki hiç bişey demedi sizde oldu mu acaba
zeyn6 Akrkle evet öyleymiş hamileliğimden öncede uzun bi süre kullanmıştım bu ilacı o sıra kilo aldım siz dikkat edin doktorum benide uyarmamıştı bu konuda ama kortizon ne de olsa tuzdan daha çok uzak durmak lazım ☺️