Prensesssannesiiii Ya kızlar bugün duş aldırdım kızım 2 aylık daha doğumdaki saçları dökülmedi yenileri çıktı ve eski saçları uzadı. Birkaç gündür kendi mis gibi ama saçı kafası değişik kokuyor neden ki 🤷🏼♀️
LaMamaDellaCicala Prensesssannesiiii sey yanlis anlamayin ama kafasini cok opuyormusunuz… Bide nefesinizi vererek temas yapiyorsaniz agzinizin komusu sinmis olabilir birgun sarimsak yemistim minicikti bebegim oyle uflemisim uyurken optumde tabi🥴sonuc kebabci gibiydi kafasi
Prensesssannesiiii Evet terliyor da böyle kötü kokması tövbe Yarabbim 😅 kendi mis gibi kafası anormal kokuyor
Prensesssannesiiii LaMamaDellaCicala hahahahaha ay gece gece çok güldüm Allah sizi de güldürsün 🤣🤣 şey ama evet çok öperim her dakika öperim birde ama öyle ağız kokusu ne bileyim siner mi dişlerimi fırçalarım öyle kokmaz ağzım 😅😅😅
LaMamaDellaCicala Prensesssannesiiii bi dene belki ondandır yoksa minicik bebek tatli sey niye koksun pis koku ne bilmez ter bezi yok dogru dürüst biseyin kokusi siniyordur mutlaka konak demişler bizde konak hic olmadi bilmiyorum belkiiyapar. evet baya komikti bende gulmistum o zamanlar😅annem kokuyosa yika cocugu koklayip durma dediydi o zamanlar telefondan😂
Prensesssannesiiii LaMamaDellaCicala ya bana kalsa ben 2 güne duş aldıracağım çocuğu herkes yıkama diyor bana geçen gün 6 gün yıkamadım çocuğu sussunlar diye o ara koktu kafası 😅 doğduğundan beri öperim ne bileyim ya 4 gündür kokuyor çocuğun kafası artık bugün yıkadım akşama yine kokuyor 🤣🤣 yüzü bile mis gibi sadece saçı öpmiyim bari bi süre napayım şimdi 😂😂😂
Gny18 Prensesssannesiiii ekşi kokuyor değil mi? 😃 banyo yaptırdığınız zaman saçına şampuanı sürün vücudunu yıkayana kadar kalsın, sonra ikince kez şampuanlayın mis gibi olacak.
Prensesssannesiiii Gny18 evet evet ekşi böyle değişik bi koku deneyeceğim 😅 ya neden oluyor ki neden kokar dizinde mi böyleydi 😄
Gny18 Prensesssannesiiii evet ikiz bebeklerim var ikisinin de kafası kokardı 4 ayına kadar koktu sonra geçti. 😀 her halde baştan terledikleri için oluyor.
Bktece Prensesssannesiiii terliyosa ondan olabilir benim oğlum terleyince kafasi yetiskin insan gibi kokuyor 🤣
Bktece Prensesssannesiiii tahmin edebiliyorum kesin terledigi icindir ama gene de içiniz rahat etsin diye doktoruna sorun