Yarensmom- Yagmurrrtt ben tarhanalı omlet ya da lorlu omlet yapıyorum bunları çok seviyor bazen de yumurta sarısı lor bene bisküvi karıştırıyorum
Deletedmom_65 Yagmurrrtt el yapımı yoğurt yapabilirsiniz yoğurt tattiysa meyveli yoğurt yapabilirsiniz. Öğünün birinde un çorbası verebilirsiniz çok faydalı ve kilo alır. Patates havuç brokoli ezip verebilirsiniz. Meyveli yulaf ezmesi( şeftali armut elma) gibi aklıma bunlar geldi
Mrymnly12 Yagmurrrtt 7 aylık bebeğim var benim de ilk biz yoğurtla başladık sonra meyvelerle yoğurdu karıştıriyodum şimdi artık 7 aylık kahvalti olarak da yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 cici bebe karistirip veriyorum kahvaltı olarak
Alya-Sena Yagmurrrtt karisim olarak veriyorsaniz ; yumurta sarisi labne muz ceviz az pekmez biskuvi ezip karstrn hepsni. 6aylikkken boyle veriyodum ben
Denizanasi92 Yarensmom- bende yapıylrum tarhanalı omlet ilk gördüğümde ön yargılı bakmıştım tarife ama çok lezzetli bazen bize de yapmaya başladım 😃
Irmakmelegim Annecilikkkk size tavsiyem karisim alistirmayin norml omlet sahanda yumurta pankek krep vb şeyler yesin ve cicic berber gerçek şeker ve zararli
queens Peki yaptıklarınızdan kaç kaşık yiyor bebekleriniz benim kızım bir iki çay kaşığını geçmiyor yemesi :/
Zumra_Fatma queens canım benim kizimda bi ara öyleydi ben ogle yemegim olsun kahvaltim olsun kizimla yiye yiye birlikde artik yiyor ben ne zaman tepsiyi iceri gotursem kosarak geliyo yuritecle🤣🤣
Zumra_Fatma Yagmurrrtt ben 4 veya 5 tane cici bebe isliyorum mama haline gelince icine az bisi pekmez istersen yogurt ve ceviz ekliyorum tadi da gayet guzel ardindan su veriyorum
S123mrv Yagmurrrtt kahvaltı istemediğinde yoğurt salatalık avokado ceviz karışımı yapıyorum çok seviyor,diğer günler labne yumurta sarısı pekmez ceviz bebe bisküvisi veriyorum