mobesebesir Eylul_efe_mom diyetisyenle neden yapamadınız ki ben online diyet le 40 günde 6 kilo verdim
Eylul_efe_mom mobesebesir bilmiyorum dediklerini harfiyen uyguladım pek faydası olmadı bıraktım bende
Aleynalmira Blackcloud azerbaycan’ a gidip geliyoruz sürekli orda üretiliyor Muş sanırım biz ordan alıyoruz ama eczaneden değil ama ismi samyun wan slım ultra diye
Pemberuj Eylul_efe_mom merhaba canım ben ağustos ayında 89 kiloydum şuan 73 kiloya düştüm öncelikle ben zulalmutlugünler instagram hesabını takip ediyorum kız her hafta yeni tarifler verip 5 gün yapıyosun ben uyanır uyanmaz 1 bardak su içiyorum ve uyandıktan 2 3 saat sonra kahvaltı yapıyorum ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı toz tarçın atıp içiyorum sonra ise kahvaltı yerine smoothie yapıp içiyorum 1 2 saat sonra sade türk kahvesi ve günde 1 fincan yeşil çay iç 1 lt ödem atıcı su hazırla kendine 1 buçuk lt suyu da normal bi şekilde iç akşam 7den sonra hiç birşey yeme çğnkğ vücut ne kadar aç kalırsa o kadar yağ yakıyo gece uyumadan sonra yoğurt pul biber limon yapıp ye ve uyu ben bu şekilde kilo verdim 😊😊
Pemberuj Eylul_efe_mom bide bu dediğim kişi funbody zayıflama çayı ve kahve yağ sirke var ben çayını 3 kere aldım yağını da aldım kullandım bu çay sayesinde de baya kilo verdim araştırıp bakabilirsiniz instagramdan 😊
Summerwine95 Eylul_efe_mom eski fotoğraflarıma bakıyorum,yazılıklarımı çıkardım gözümün önünde onlara bakıyorum motive olmaya çalışıyorum 🤣gerisi boğazımı tutuyorum,bol su içiyorum.Spor yapmak istiyorum ama bebiş henüz 2 aylık olucak pek düzeni yok gündüz o yüzden daha baslayamadim
Emmosch @Eylul_efe_mom aynı bensin,şu anda bunu yazarken bile kurabiye yiyorum,asla doyma hissim yok,tatlıya dayanamıyorum iradem yok,acaba grup kursak 10 kişilik falan ordan mı motive olsak?
Asel-Benan_annesi Eylul_efe_mom canım benimde kızım 10 aylık hatta 10 gün sonra 11 aylık olucak 1.50 boyunda 80 kiloydum 2 haftadır internetten aldığım kahve ve detox var onları kullanıyorum ve güncel kilom 72.2 bende asla tatlıdan vazgeçemezdim asitli içeceklere bayılırdım günlük 3 tane laviva yerdim şuan dünya kadar çikolata olsa canım istemiyor iştah 0 sadece su içesim geliyor
Pemberuj Tosbikkkk valla ben 6 7 ay süre de verdim 2 haftadır salmıştım kendimi bugün tekrardan başladım canım 😊
Busraksee1 Eylul_efe_mom sabah kahvaltısı 12 de yapılıyor akşam yemeği en geç 6-7 de bitiyor saat 7 den sonra diğer gün 12 ye kadar hiçbirley yemek yok kahve çay kuruyemiş yiyilebilir. Aralıklı oruç 16 saat aç kalıp 8 saat yemek yeme süresi . Aralıklı oruç diye araştırabilirsiniz daha detaylı bilgi edinirsiniz ☺️🧡
Asel-Benan_annesi Eylul_efe_mom forx 5 [](https://)https://instagram.com/forx5_aysemsi?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bn burdan aldım
Pemberuj Eylul_efe_mom Türk kahvesine mesela 1 çay kaşığı toz tarçın at canım metabolizmanı da çalıştırır hem sadeden biraz daha iyi oluyo tabi ki yeşil çaya başla günde 1 fincan yada 2 fincan içebilirsin 😊