Nzlck Oğlum 8 ay 20 günlük ama henüz diş çıkarmadı. Uzun zamandır altta kabarık görünüyor ama gelen giden yok. Sizde kac aylıkken çıktı ?
Mmeelliikkeee Nzlck 4-5 aylıkken erken gelecek diyorduk aylarca o kadar kabarık kaldı ki hergün çıkacak gibi 13.ayda ilk dişi çıktı şaka gibi ama gerçekti.. sizin umarım vakitli çıkar .
Mervegeli 11 aylıkken çıkmaya başladı şuan 17 aylık sadece 4 diş kaldı eksik olan . Korkma her çocugun gelişimi farklı . Ama d vitamini eksik etme onun çok etkisi oluyor
Nzlck Mmeelliikkeee iri bir bebek olduğu için 5 6 da çıkararır düşüncesine kapılmıştım o yüzden geç kaldığını düşünerek üzülüyordum
Elferk Nzlck 9 buçuk aylıkken çıkmıştı. Kabarık görünüyor ama damağı garip çıkması zaman alıyor demişti doktorumuz 🌼
Hafsaninannesii Nzlck yok canım ne zaman olur fark etmez sağlıklı olsun gerisi sıkıntı değil bazı bebekler erken bazıları geç çıkartıyor dişleri
Twinsmom-- Nzlck Benim ikizlerimden biri 7 buçuk aylıkken çıkardı diğeride 9 aylıklar şuan geçen hafta çıkardı çocuktan çocuğa değişir o sıkmayın canınızı zamanı gelince çıkarır🥰
Elferk Nzlck ay doktorumuz da dedi ki pat diye söyler çoğu şeyi 😂 gec ya da erken çıkmasının bi avantajı ya da dezavntji yok ya bırakın bu söylentileri dedi 🙈