Mazikeen Safiye129 oyun oynuyoruz gezip tozuyoruz o bebek olmanın ben anne olmanın keyfini çıkarıyoruz 🥰
Slnk Safiye129 benimki elleri emmenin yanısıra dudakları emiyor hatta emmekten mosmor yaptı :( bir de rüyaları şiddetlendi sürekli korkup rüyasında ağlıyor :(
Safiye129 biyiksiz_yorumcu benimde öyle :D vakit geçiriyorum ben evi de idare edecek kadar yapıyorum eşimde sağolsun yardımcı oluyor .)
Birisi_ EmineYilmaz benim yaramazda elini emiyor ama hep engel oluyorum elini tutuyorum unutana kadar çekiyorum hep yoksa alisirsa evlenene kadarda emeni biliyorum 2 ay 14 günlük bu arada
5465ss EmineYilmaz benimde öyle 3ay bir günlük bebeğim elleri hep ağzında bide ıslanıyor bu sefer toz kapıyor sürekli temizlemekle ilgiliyim😂 görende aç sanacak sanmayan yok gerçi de açmı bu diyorlar görenler sonra gelde anlat 🤭🤣
Lalalac Safiye129 nasıl geçti. Çok üzülüyorum. Yanında olacaksın dedi doktor. Ama ben dayanamıyorum öyle şeylere. Bakalım napıcam.bakımı bile dert içime şuan.
Snrbuse Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 3 ay 1 günlük bir gözünde hafif kısıklık var diğerine göre daha küçük sizde böyle bi durum oldu mu
EmineYilmaz Birisi_ kız niye engel oluyorsun aaaa olmaz öyle ellerini keşfediyorlar . Evlenene kadar emenlerle bu bebekleri karıştırma . Benim ilk kızımda 3. Ayda emerdi kendi kendine bıraktı
edafmo Birisi_ benim kızımda emiyor yaaa ödüm kopuyor alışkanlık olacak diye. Ablamın kızı da bu aylarda başlamıştı 11 yaşında hala emiyor 😑 emzik de tutmuyor napıcam şaşırdım
Birisi_ Safiye129 biliyorum ama baska seylere dokunsalar keşke insanlar eline dokunuyo sonucta mikroplari hep agzina koyuyor
i23m 3 ay 13 günlük :) memede uyuyor kucakta kalıyor uyanana kadar :) gündüz uykularını oturtamadık sabah da 5.30-6 gibi kalkıyoruz 🥲 onun dışında iki elini ağzına sokmaya çalışıyor😃 gülüyor ağlıyor öyle öyle geçiyor 🐣