S_D Deletedmom115 siyah nokta için kil maskesi öneririm ama saf kil👍 Kil maskesini yapıp yıkadıktan sonra gratis de falan satılan siyah nokta maskelerinden yapıştırıp 15 dk sonra kaldırın maske simsiyah oluyor 💪 Tabi sonrasında iyice nemlendirmeniz lazım yüzünüzü. Çok kurutuyor kıl çünkü. Ve haftada sadece 1 defa Eşimde denedim çok başarılı 👍
S_D Kahramanlar0 aaa brezilya fonunu çok merak edip deneyemiyordum. Bunu deneyebildim 👍 Hangi ürün peki ismini biliyormusunuz?
S_D Deletedmom277 Kahramanlar0 Deletedmom115 Hayır aslında gözenekleri açmıyor. Siyah noktalar çıkıp gözenekler boş kaldığı için öyle bir görüntü oluşuyor ilk etapta. Soyuk su ile yıkayıp iyice nemlendirmeniz gerekiyor maskeden sonra . Eşime yapıyorum sürekli baya baya geçti gözenekleri bile kapandı.
Kucukkalbim S_D Beninde doğumdan sonra yüzümü sivilceler bastı Imex yazdırcaktım dr vermedi emziren anneler sivilce kremi kullanamazmış 🤷♀️
S_D Kucukkalbim yumurta akı maskesi, maya maskesi, falan yapıyorlar birde akne için. Tam detayini hatırlamıyorum ama
MaviNil S_D Bahsettiğiniz kreme baktım şimdi ekşi de baya gömmüşler 😅 çok güldüm. Sanırım sadece sivilcelerin üzerine sürülmesi gerekiyor,bir de yatak çarşaf ın rengini bozuyormuş? Gündüz de güneş kremi kullanmalıymışız . Siz nasıl yaptınız?
S_D MaviNil şimdi bende baktım ekşiye ekşi de neyi gömmüyorlar ki 😂 Evet dikkatli kullanılması gereken bir ilaç. Ama prospektüsünde gayet iyi anlatıyor du diye hatırlıyorum. Epey Uzun zaman oldu ben kullanali. Tam hatırlamıyorum ama gece yüzümü ılık su ile yıkadıktan sonra sadece aknenin üstüne sürüp yatıyordum. Sabah ılık su ile ( ılık su önemli akneli cilt mümkün olduğunca ılık su ile yıkanmalı zaten ) yıkıyordum. 10 15 güne etki ediyor ve kurutuyor gerçekten.
S_D MaviNil bu arada gece bebeğiniz uyanıyor ve yüzünüzü elliyorsa dikkat edin bence. Ekşi de kıyafet rengi solduruyor falan yazmışlar 🤷♀️
Deletedmom277 MaviNil Murad marka sivilce kurutucu var o efsaneydi. Eskiden çok pahalı değildi hamileyken ben sürmüştüm. O 1 gece geçiriyordu çok iyiydi
MaviNil Deletedmom277 Yangın yerinde kalan küllere ne yapacağız canım arkadasım,ona da bir el at💆🏻♀️
Tugraveannesi1907 Kahramanlar0 oldum olası bakıma alışkın biriyim doğum yaptım hala öyleyim bebeğim daha çok ufak bazen durmasa bile uyuduğu anlar da önce bakım yapıp kendime vakit ayırırım sonra iş çok şükür bu zamana kadar ihmal etmedim inşallah da etmem kendimi daha enerjik hissediyorum bence de çirkin kadın yoktur kendinizi daha iyi hissedersnz yapmayan anneler sizler de fırsat buldukça kendinizle ilgilenin
Kahramanlar0 Tugraveannesi1907 ne güzel canım anne olunca kadın olduğumuzu unutmamak gerek kendimizi arka plana atıp ertelememek gerek 🥰
elmaliturta MaviNil izlere pirinç unuyla gül suyu karıştırıp maske yapabilirsiniz.. sivilce içinde maden suyuyla yıkayın kurulamayın kendi kurusun cildiniz emsin
elmaliturta Deletedmom115 karbonat ve gulsuyunu karıştırip siyah noktalar için haftada 1 kez maske yapabilirsiniz
Kvncprns Kahramanlar0 bu keratin suyunu nasıl yaptınuz. Aynı üründen var bende. Aynı brezilya fönü gibi üç gün bekletip fön çektiniz mi detaylı anlatırsanız çok sevinirm 🌸
Kahramanlar0 Kvncprns saçımı sprey ile kurutup fönledim iyice heryerini defalarca fırça ile fönledim beklemedim yani hemen fön çektim
S_D Deletedmom115 siyah noktaları baya vardı çünkü 😁 başka birşey denemedim ya sadece siyah nokta için denemeler yaptım 😂