Mrvsmt2502 papatya96 bana da öyle denildi özet olarak. Ve magnezyum eksikliği de öyle ağrı hissettirir dedi gerçekten magnezyum kullanmaya başlatınca ağrım geçti inşallah sizinkide öyledir
papatya96 Mrvsmt2502 Bende bugün hastaneye gittim 2 gündür midemde çok fena bir ağrı var ve ishalim var doktor bakmıştı 13.1 çıkmış değerim eşim gitmişti sonuç almaya önemli birşey yok göğsünde ağrı hissederse gelsin demiş ama içim rahat etmedi
Mrvsmt2502 papatya96 birde e nabuzdaki değerinizi atar mısınız Internette yazan tanım ile mg farkı var yanlış anlaşılmaya çok müsait
Mrvsmt2502 papatya96 evet geçti Şükür magnezyum kullanınca ayrıca d vitaminimde çok düşüktü ikisini kullanıyorum rahatladım
papatya96 Mrvsmt2502 bende EKG cektirdim temiz çıktı kan sonucunu bekliyorum onu da göreyim en azından içim rahat eder
papatya96 Mrvsmt2502 troponin normal çıkmış bilirubin (direkt) ve Crp(Türbidimetrik) biraz yüksek çıkmış eşik gidip soracak
papatya96 Mrvsmt2502 bugün geçti 😄 doktora gitmemi bekliyormuş göğüs ağrım çok şükür geçti birdaha olmaz inşallah