Bookworm Acil olarak artık diyete başlamam lazım ama iste çok hareketsiz olduğum için destekleyici bireyler arıyorum sunu kullandım yaptım soyle kilo verdim diyen var mı
Sushie Bookworm sosyal medya da bin bir türlü reklamı dönem fırx5 çayını aldım içtim ve kalp çarpıntısından ölecektim sonra çayı çöpe attım 300 tl param çöpe gitti inanıp böyle şeyler almayın derim
kubrella Bookworm Bookworm duman birasi ile odemlerinizden kurtulum bence önce aynı zamanda 21 gün şekersiz diyette yaparsanız harika ödem atarsınız protein ağırlıklı beslenmeye çalışın birazda hareketlenin ben böyle 2018 de 13 kilo vermiştim darısı bu seneye yarın başlıyorum ben de inşallah 😂😂
Bookworm Sushie yok ben direk zayıflama ilacı sormadım da kilo verirken destek ürünü anlamında sordum sizin bahsettiğiniz ürünler özellikle bol su tüketimi ister ama ona rağmen bile çok fazla idrar atımı ile elektrolit değerleri düştüğü için çarpıntı yapıyor
Oglumcanim_ Sushie ayyy bende Bendei bi de bi gram bile veremedim .boş işmiş ya. İnanmıcam bi daha böyle şeylere
Papatyaaa01 birkizannesi_ benim de 10 gün oldu nerdeyse Leslie+Dukan birası birde yediklerime dikkat ediyorum ama tık yok neden acaba siz sıkı bir diyet mi yapıyorsunuz
kubrella kubrella Düzeltiyorum duman birası tarifi şöyle 1 kupa yeşil çay 1 şişe maden suyu Yarım limon suyu karıştırıp gün içinde içiyorsunuz emziriyorsanız birgün durup bir gün yapabilirsiniz 15 gu. Yapıp 1 hafta ara veriliyor diye hatırlıyorum siz yine de araştırın istersenix
Asyaveannesi04 Bookworm ananas, maydonoz ve yeşil çay inanılmaz ödem attırıyor. Ekmek hamur işi, paketli gıdaları kesince 20 kilo verdim 1 sene de, dünde artık sıkılaşmak için pilatese başladım, bol yürüyüş
Masal001 Bookworm Valla zayıflama çayı çok güzel eridim resmen ve geri de almadım 80 kg 60 kg şuanda 2 ayda
kubrella BAHAR_4 yani sütü etkiledigi söyleniyor ama ben 1 gün durup bir gün yaptım bişey olmadı kafada bitiyor bence sütünüzun azalacağını dusunurseniz azalır yani 🥲
Masal001 Mnzy canım kısaca anlatayım zayıflama çayım star life diye bir çay sonra ekmek hamur işi kızartma kestim porsiyon felan kucultmedim bunlar dışında ne yemek varsa doyacak kadar yedim firin yemekleri sebze yemekleri vs kullandm bol salata çok aciktiysam cacık gibi salata yapıp yedim sonra haftada 2 gün 2 saat spor yaptm arada tabi ufak bebeğim olduğu için gidemediğim oldu sonra bölgesel incelemeye girdim bölgesel incelemeyi de spor ve bol su ile destekledim benim üst bacak kalın alt göbek kollardan sikayetciydim oraları bölgesel incelme ile destekledim bu şekilde hiç bozmadan devam ettim hatta bazı geceler bebeğim uyuyunca evde sauna tayt ve üstü ile 45 dkka lesli yaptim ter içinde kaldim sonra sıcak duş ve günüm bitiyordu öyle yani
Yesimkvrg Bookworm bende 90 kilodan 73 e indim 1 buçuk ayda 68 le hamile kaldım 100 lr doğuma gittim 😅 sonra 90 a indim ve Brown tea ile zayıfladım
H_Nur_K Yesimkvrg canım bende çağı kullanmaya başladım çaydan sonra kapsüle geçtin mi yada 2.çay aşımını yaptın mı iştah çok güzel kapatıyor gerçekten
birpapatyaannesi Yesimkvrg Kuzum ya bende almayi düşünüyorum ama korkuyorum 92 kiloyum 168 boyum da yan etkisi oldu mu nereden aldın trendyol da var ordan almayı düşünüyorum incelme fark edildimi
Yesimkvrg Mnzy Brown tea Trendyoldan aldım kullanim zaten ürünün icinde kullanım klavuzu çıkıyor kahvaltıdan yarım saat önce içiliyor üstüne 2 bardak suyla yarım saat sonra kahvaltı 🙃 ben memnun kaldım sıkılaştırdi da
0706almila Mnzy birde Glolife yani trex tea çay var başka kapsülü kahvesi var ben çayıyla zayıfladım 10 kg verdim instagrama Glolife yazınca çıkıyor hastalığınız hamileliğiniz emziriyorsanız ya da başka bi şey herşeyi soruyor ona göre öneriyorlar satıyorlar güvenilir yani bi araştırın isterseniz sorun soruşturun